Ana sayfa Dizi Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisi için sonunda doğru karar alındı!

Hayaller ve Hayatlar dizisi için sonunda doğru karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar dizisi ilk sezonu ile izleyicilere veda etti. Bein Connect’te yayınlanan dizinin final yaptığı sosyal medya üzerinden duyuruldu. Ancak daha sonra bu duyuru kaldırıldı ve ikinci sezon olma umudunun devam ettiği anlaşıldı.

Son gelen haberlere göre de ekip hazırlıklara başladı ve yakında ikinci sezon için çekimler başlayacak. Önceki hafta dizinin ikinci sezonunun çekileceğini Melisa Aslı Pamuk açıklamış, ancak sonrasında çekimler iptal olmuştu. Kimse de dizinin akıbetini öğrenememişti.

Yayıncı Bein Connect tarafında sorunların çözüldüğü ve ikinci sezon için ekibin yeniden bir araya geleceği ortaya çıktı. Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın senaryosunu yazdığı dizinin ikinci sezonunun da çekilecek olması hayranları çok memnun edecektir.

Hayaller ve Hayatlar dizisi için sonunda doğru karar alındı! 7

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar’ın kadrosunda yer aldığı dizinin ilk sezonu 26 bölüm sürmüştü.

Özellikle yurt dışında büyük ilgi gören Hayaller ve Hayatlar dizisinde izleyicileri bu güçlü desteği, ikinci sezonun çekilmesi konusunda yayıncıyı ikna etmişe benziyor.

Hayaller ve Hayatlar dizi oyuncuları bu durumda yaz aylarının başında da çalışmaya devam edecek.