Ana sayfa Sosyal Medya Babalık Kıvanç Tatlıtuğ’a çok yakıştı! “Baba Kıvanç Tatlıtuğ” paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Babalık Kıvanç Tatlıtuğ’a çok yakıştı! “Baba Kıvanç Tatlıtuğ” paylaşımı sosyal medyayı salladı!

tarafından sule sule

Televizyogazetesi.com/Detay – Türkiye’nin en ünlü erkek oyuncularından bir olan Kıvanç Tatlıtuğ üç ay önce baba oldu. Paylaşılan her fotoğrafıyla gündemi sallayan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’in “baba Kıvanç Tatlıtuğ” paylaşımıyla yine sosyal medyayı yerle bir etti.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz nisan ayında ilk kez baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Bebekleri Kurt Efe’nin doğmasıyla sosyal medyada gündemin bir numarasına yerleşen Kıvanç Tatlıtuğ’un baba olduktan sonraki her hareketi takip edilir oldu.

Yakışıklı oyuncunun artık üç aylık olan bebekleri Kurt Efe’yle yeni bir pozu ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ’un bebekleri Kurt Efe’yi bir kanguruda taşıdığı fotoğraf eşi Başak Dizer tarafından paylaşıldı. Başak Dizer hikayesinde paylaştığı fotoğrafta Kıvanç Tatlıtuğ’un aynı pozda, Kurt Efe 30 günlükken ve üç aylıkken halini sosyal medyasına paylaştı. Fotoğraf Kıvanç Tatlıtuğ hayranları arasında büyük heyecana yol aldı.

Babalık Kıvanç Tatlıtuğ’a çok yakıştı! “Baba Kıvanç Tatlıtuğ” paylaşımı sosyal medyayı salladı! 7

Oyuncunun hayranları henüz küçük Kurt Efe’nin yüzünü göremedi ancak bebeğin, altın sarısı saçları ile babası Kıvanç Tatlıtuğ’a benzediği bebek görmeye giden ünlü isimler tarafından duyurulmuştu. Bir süredir Bodrum’daki evlerinde tatilde olan çift, magazin basınında yer alan haberlere göre oğulları Kurt Efe için dadı tuttu.

İddialara göre, ünlü çift, büyük bir titizlikle seçtikleri bakıcıya 1.400 dolar yani yaklaşık 25 bin TL ödüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ayrıca seçtikleri dadının vize, sigorta ve yılda bir defa Filipinler’e gidiş- dönüş uçak masrafını da karşılıyor.

En son Yakamoz S-245 dizisiyle Netflix’te hayranlarıyla buluşan Kıvanç Tatlıtuğ ise herhangi bir projede yer almayarak babalığın tadını çıkarıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un adı Beren Saat’le başrolünü paylaşacağı yeni bir yapımla anılıyor. Ancak yapımla ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.