Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cansu Tosun tabularını yıktı ve çok özel bir proje oluşturdu!

Cansu Tosun tabularını yıktı ve çok özel bir proje oluşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansu Tosun, anne olmasının ardından bir süredir setlerde yer almıyor. Hayranlarının yeni dizilerini ve filmlerini beklediği oyuncu, bambaşka bir sürprizle onların karşısına çıktı.

Cansu Tosun kendi markasını yarattı. ISLANDY isimli bu marka ile işkadını kimliğini kazanan oyuncu, böylece fark yaratan ve tabuları yıkan tasarımlar konusunda dikkatleri çekmeyi hedefliyor.

Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun, uzun araştırmalar yaptıktan sonra böyle bir projeye adım attı. Markayı oluşturma sürecinde iyi bir ekip ile doğru bir zamanda ortaya çıkmayı hedefleyen oyuncu, “Bu kadar önem verdiğim bir proje alanında çok başarılı ve doğru isimlerle çalıştım. Çok keyifli oldu bizim için’’ diye konuştu.

Cansu Tosun tabularını yıktı ve çok özel bir proje oluşturdu! 8

Heyecanlı olduğunu belirten Cansu Tosun’un yeni iş adımında eşi Erkan Kolçak Köstendil’in de büyük bir katkısı oldu. Cansu Tosun’un reklam filmini eşi Erkan Kolçak Köstendil yönetti. Eşlerin uyumu reklam çalışmasına da yansıdı.

Cansu Tosun tabularını yıktı ve çok özel bir proje oluşturdu! 9

Lansmanı 18 Temmuz’da gerçekleşecek olan ISLANDY markası Amsterdam’da bulunan Devi Clothes mağazası ile Türkiye’de sevilen alışveriş mecralarından shopigo.com aracılığıyla satışa sunulacak.