Ana sayfa Dizi Haberleri Babamın Günahları dizisi, başlamadan bir hata mı yaptı?

Babamın Günahları dizisi, başlamadan bir hata mı yaptı?

tarafından zk zk

Star TV’de Melisa Sözen ve Kadir Doğulu’nun başrollerinde yer aldığı ve ANS-Abdullah Oğuz yapımı olan dizinin ilk tanıtım filmi kısa bir süre önce yayınlandı. Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, dizinin tanıtımında eksiklikler olduğunu ifade eden bir yazı kaleme alarak şunları yazdı:

“Tanıtımda baba ve kızın “Beni bırakma” adlı diyaloğunu izledik. Hiçbir şey anlamadık. Umarım ikinci tanıtımda dizinin ne anlattığına dair ipuçları olur. Kore versiyonunu izlediğim ve senaryosunu tesadüf eseri okuma şansım olduğu için ben ne anlattığını biliyorum. Fakat keşke ilk tanıtımda bu iddialı yapımın içinde aşk, aksiyon, polisiye barındırdığını görseydik. Çünkü içinde türleri barındıran bir iş izleyeceğiz.”

Dizinin konusu ne?

Hikaye Ozan’ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir. Yeşim, Zeyno’ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan’ın karşısına çıkar. Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan’ın hayatına Zeyno bir ışık demeti olarak düşer. Zeyno’nun hayatı Ozan’ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gerekmektedir. Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün ise Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Fakat bu sefer kendisini feda edemeyeceği bir sebebi vardır…Kızı Zeyno.

İşte Babamın Günahları dizisinin ilk tanıtım filmi: