Ana sayfa Dizi Haberleri Babamın Günahları dizisinde ‘bu kadar da klişe olmayın’ dedirten durum!

Babamın Günahları dizisinde ‘bu kadar da klişe olmayın’ dedirten durum!

tarafından ker_def

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, yeni başlayan Babamın Günahları dizisini yazdı. Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’in buluşturan dizinin reytingleri pek iyi gelmemişti… Koloğlu, diziyi eleştiren bir yazı kaleme aldı:

‘Çocuğumuz vardı, haber vermedin’ dizileri

‘Babamın Günahları’nda Ozan (Kadir Doğulu), “Benim bir çocuğum var ve sen bunu şimdi mi söylüyorsun?” diyor. Yeşim (Melisa Sözen), “Bunları konuşmak için çok geç Ozan” açıklamasını yapıyor. Çocuk doğmuş, büyümüş ve hasta olmuş. Genç adam, “Buna hakkın yok” diye devam ediyor. Ozan, “Ayrılırken hamile olduğunu biliyor muydun?” diye soruyor. Anahtar soru… Yeşim, “Bilmiyordum” yanıtını veriyor.

Dizilerde ‘istemdışı çocuklar’ vazgeçilmez kural. Erkek, “Öğrendiğinde haber verseydin” dediğinde, kadın kaderine razı olarak şu cümleyi söyler, “Yoktun Ozan. Öyle bir çekip gitmiştin ki…” Erkek malum görevi yapar, sonra alıp başını gider. Kadına ve erkeğe biçilmiş rollerdir. Kadın kaderine razı olup, doğurur, erkek orada, burada tozup gelir, “Benim çocuğum var mı?” der. ‘Babamın Günahları’ndaki şablon da budur.