Ana sayfa Dizi Haberleri Babamın Günahları dizisinin duygu yüklü hikayesi izleyiciyi ekrana bağlayacak

Babamın Günahları dizisinin duygu yüklü hikayesi izleyiciyi ekrana bağlayacak

tarafından ker_def

Star TV’nin Ekim 2017’de başlayacak olan iddialı dizisi Babamın Günahları’ndan ilk fragman yayınlandı. ANS Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini de Abdullah Oğuz yapıyor.

Babamın Günahları dizisinde başrollerde Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour, çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi yer alıyor.

Bugüne kadar bir çok başarılı projeye imzasını atan Abdullah Oğuz, yeni sezonda da seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Kızı için hayatta kalma savaşı veren bir babanın duygu yüklü hikayesini anlatan dizinin çekimleri bu hafta başlıyor.

Çocuğu için hayatta kalmaya söz veren bir babanın hikayesini anlatıyor Babamın Günahları dizisi..

Herkes çocuğu için yaşar, peki kim ölmemeye söz verebilir? Star Tv, yeni yayın döneminde aksiyon örgüsü ile kurgulu derin bir baba-kız hikayesini ekrana getirecek.

Zeyno’nun yaşaması Ozan’ın ölümsüzlüğüne bağlı Hikaye Ozan’ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir. Yeşim, Zeyno’ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan’ın karşısına çıkar.

BABAMIN GÜNAHLARI 1. BÖLÜM FRAGMAN