Ana sayfa Dizi Fragmanları Babil dizisi hayatı sorgulatıyor, ortaya çıkan manzara insanı çaresiz bırakıyor!

Babil dizisi hayatı sorgulatıyor, ortaya çıkan manzara insanı çaresiz bırakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinin 8. yeni bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Dizide hayat nelere kadir dedirtecek derecede ilginç olaylarla büyük bir sınav izleyicilerin dikkatine sunuluyor.

Halit Ergenç ve Ozan Güven’in canlandırdıkları İrfan ile Egemen’in geldiği nokta gerçekten şaşırtıcı.2 bölüm önce Deniz’i ameliyat ettirmek için ABD’ye gitmesin diye İrfan’ı Süleyman’a ispiyonlayan Egemen, sonrasındaki kavganın ardından bu sefer İrfan için canını tehlikeye atıyor.

İrfan’ın “Artık benim kardeşim değilsin” dediği Egemen, Deniz’in ameliyatı için Tahsin hocayı kurtarmak amacıyla İrfan ile birlikte yanan binaya girmeye çekinmedi.

Ne zaman ortaya çıkar bilmiyoruz ama Deniz’in aslında İrfan’ın değil de Egemen’in çocuğu olduğu öğrenildikten sonra bu karakterlerin geçmişe doğru dönüp baktığında nasıl bir duygusal kırılım yaşayacakları da merak içinde bekleniyor.

Babil, 8l yeni bölümü ile 13 Mart Cuma akşamı Star TV ekranında yine hayatı sorgulatan bir bölümle geliyor. Videodan ön izleme görüntülerini bulabilirsiniz.

Babil 8. Bölüm Özeti:

Deniz’in ameliyatına saatler kala; Doktor Tahsin, Hakan’ın elinde tutsaktır. Deniz’in kaderi Hakan’ın elindeyken İrfan, oğlunun hayatını kurtarmak için ne yapacak? Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerini öğrenmenin peşinde tehlikeli bir yola girmişken bir yandan da Babil’de sorunlar devam eder.

Egemen’in İrfan’dan habersiz Babil’e yönlendirdiği yatırımcılar Egemen’i nasıl bir sorun yumağının içine itecek. İrfan ve Egemen’in dostluğu, güven sınavından geçebilecek mi? Oğlunun hayatıyla sınanan İrfan, nasıl bir yola girecek?