Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisi krizi sürerken Aslı Enver, tatilde bakın kiminle birlikte?

Babil dizisi krizi sürerken Aslı Enver, tatilde bakın kiminle birlikte?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Süreyya karakteri ile 4 sezon boyunca başarılı performansıyla övgüler alan Aslı Enver, geçtiğimiz sezon Babil dizisiyle ekrana dönmüştü. İddialı dizide önce sekreter olarak bilinen ama sonrasında bir polisi olduğu anlaşılan Nihal’i oynuyor Aslı Enver. Karakteri izleyici yeni yeni benimsemeye çalışırken Covid 19 nedeniyle yaşanan karantina, dizi çekimlerinin de durmasına neden olmuştu.

Aslı Enver, pandemi dönemini evinde kedileriyle geçirmişti. Son olarak bir barınaktan yavru köpek sahiplenen ve Oli adını veren Enver, bayramın son günü de kız kardeşi Anıl Enver ile tatile çıkmıştı. Babil dizisinin yeni sezon bölümlerinin ne zaman çekileceği ise merak konusuydu. Star TV’de yayınlanan dizide oynayan Ozan Güven’ın kız arkadaşını darp ettiği iddialarıyla mahkemelik olması, krize neden olmuştu.

Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Birce Akalay’ın da rol aldığı dizinin çekimleri henüz başlamadı. Ay Yapım’ın Ozan Güven hakkında bir karar vermesinin beklendiği kulislere yansıdı kısa bir süre önce. Ozan Güven, Ocak’ta yapılacak mahkeme sonucunun beklenmesini, suçsuz olduğunu ileri sürerek isterken, yapımcının da reklamverenler ve kamuoyu tarafından Ozan Güven’in dizide oynamasıyla ilgili tepki almaktan çekindiği de konuşuluyor.

Karar henüz belli değil. Çekimler de başlamadı. Hal böyle olunca Aslı Enver de daha yeni çıktığı tatilin tadını çıkarıyor şu aralar. Oyuncu, bir kaç gün önce teknede çekilen fotoğraflarını paylaşmıştı. Hayranlarının makyajsız sade güzelliğiyle de övgülere boğduğu oyuncu, bu kez sürpriz bir isimle poz verdi.

Aslı Enver’in sahilde çektiği fotoğrafta ünlü oyuncu Dolunay Soysert de yer alıyor. İki ünlü oyuncunun birlikte tatil mi yaptıkları yoksa tesadüfen mi karşılaştıkları bilinmiyor ama plajdaki keyifli hallerini böyle paylaştı Aslı Enver…

Babil dizisi krizi sürerken Aslı Enver, tatilde bakın kiminle birlikte? 8

Enver, kafalarına kraliçe tacı emojisini kondurduğu fotoğrafında bikinili dekolte şıklığını da saklamamış. Kolyeleriyle tarzını da yansıtan oyuncu, hayranlarından bol bol iltifatlar alıyor…

Aslı Enver bir başka arkadaşıyla da bu fotoğrafı paylaştı:

Babil dizisi krizi sürerken Aslı Enver, tatilde bakın kiminle birlikte? 9