Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi gümbür gümbür geliyor! Ortaya çıkan esrarengiz kadın, izleyiciyi şimdiden sinir etti!

Hekimoğlu dizisi gümbür gümbür geliyor! Ortaya çıkan esrarengiz kadın, izleyiciyi şimdiden sinir etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören, oyunculuğu ve hikayesiyle izleyiciyi ekran başına kitleyen dizilerden birisi oldu Hekimoğlu. Dünyaca ünlü The Doctor dizisinin yerli uyarlaması olan Hekimoğlu, başarılı performanslarla ilgiyle izleniyor. Yeni sezona ise çok kısa bir zaman kaldı.

Dizinin yeni sezon tanıtımı ise dikkat çekiyor. Ateş’i hastanede bekleyen büyük sürpriz ne? Ateş ve Zeynep arasında olanlar, nasıl bir sonuca yol açacak? İpek, bu ikili arasındaki durumu Orhan’a sorarak ne öğrenmek isteyecek?

Fragmanı izleyenler bu soruları sormaya başladılar. Yeni bölümden yayınlanan görüntülerde mavi takımıyla ortaya çıkan kadın ise izleyiciyi şimdiden kızdırmışa benziyor! Belçim Bilgin’in oynadığı kadının, Ateş’in eski eşi olduğu ortaya çıkacak ama fragmanı izleyenler bu durumdan hiç hoşlanmadıklarını yorumlarında dile getiriyorlar.

Hekimoğlu dizisi gümbür gümbür geliyor! Ortaya çıkan esrarengiz kadın, izleyiciyi şimdiden sinir etti! 14

Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç
Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı dizisi Hekimoğlu, yakında 15’inci bölümü ile izleyiciyle buluşacak.

Yayınlandığı her Salı akşamı ilgiyle izlenen dizinin çekimleri devam ederken, sezon tanıtımı da yayınlandı. Tanıtımda diziye yeni bölümlerinde konuk oyuncu olarak katılacak Belçim Bilgin de yer aldı. Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş karakterinin hastanede karşılaşacağı sürprizle dengelerin yeniden değişeceğinin ipuçlarını veren tanıtım izleyiciden tam not aldı.

 

Hekimoğlu dizisi gümbür gümbür geliyor! Ortaya çıkan esrarengiz kadın, izleyiciyi şimdiden sinir etti! 15

İşte dizinin yeni sezon afişi

Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği Hekimoğlu, yeni bölümleriyle yakında Kanal D’de…

İşte Hekimoğlu Yeni Sezon fragmanı:

Yeni sezon çekimlerinden yepyeni fotoğraflar…

Hekimoğlu dizisi gümbür gümbür geliyor! Ortaya çıkan esrarengiz kadın, izleyiciyi şimdiden sinir etti! 16 Hekimoğlu dizisi gümbür gümbür geliyor! Ortaya çıkan esrarengiz kadın, izleyiciyi şimdiden sinir etti! 17 Hekimoğlu dizisi gümbür gümbür geliyor! Ortaya çıkan esrarengiz kadın, izleyiciyi şimdiden sinir etti! 18 Hekimoğlu dizisi gümbür gümbür geliyor! Ortaya çıkan esrarengiz kadın, izleyiciyi şimdiden sinir etti! 19 Hekimoğlu dizisi gümbür gümbür geliyor! Ortaya çıkan esrarengiz kadın, izleyiciyi şimdiden sinir etti! 20 Hekimoğlu dizisi gümbür gümbür geliyor! Ortaya çıkan esrarengiz kadın, izleyiciyi şimdiden sinir etti! 21