Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde asıl mesele kadın savaşlarının gölgesinde kaldı!

Babil dizisinde asıl mesele kadın savaşlarının gölgesinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Babil dizisi çok beğenildi.İlk 3 bölümü reytinglerde de çok iyi sonuçlar aldı. AB ve ABC1 gruplarında zirvenin sahibi de olmayı başaran Babil, başarılı hikayesi ve oyunculukları ile dikkat çekmeye devam edecek.

Babil dizisinin 4. yeni bölümünde ise İlay ile Eda arasındaki mücadeleyi izleyeceksiniz. Deniz’in hastalığı ve onu yaşatmak için para bulup tedavisini yaptırmak noktasından başlayan dizide, gelinen nokta oğlunun sağlığını değil de kocasını eski sevgilisinden uzak tutmak için mücadele eden bir kadın karakteri göreceksiniz.

Babil dizisinde asıl mesele kadın savaşlarının gölgesinde kaldı! 8

İlay ve Eda kadın savaşlarını başlatacak. Sürpriz ise Ayşe… Ayşe ile İrfan arasındaki iletişimin güçlenmesi de sonu nereye varacak merak ediliyor.

Peki 4. yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İrfan her şeyi göze alıyor!

İrfan, oğlunu kurtarmak için her şeyi göze aldı ama artık başında yeni bir dert daha var, İlay. Eda, İrfan’ı kaybetme korkusuyla büyük bir hata yapınca Egemen elini uzatıyor.

Babil dizisinde asıl mesele kadın savaşlarının gölgesinde kaldı! 9

Hakan’a bildirdiği haddin bedelini ödemek zorunda kalan Ayşe, İrfan’la bir kere daha karşı karşıya geliyor.

İrfan, İlay’ı Babil’den uzaklaştırmaya çalışırken Kudret’in beklenmedik bir şekilde olaya dahil olmasıyla işler daha da tehlikeli ve karmaşık bir yola giriyor.