Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde Aslı Enver ve Halit Ergenç sahnesindeki şifre gibi kitap!

Babil dizisinde Aslı Enver ve Halit Ergenç sahnesindeki şifre gibi kitap!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşan Babil dizisi müthiş temposu ile, hayata bakışı ve günümüz dünyasındaki sorunlara yönelik bakış açılarıyla çok etkileyici bir yapım.

Sürükleyici hikayesinde insanın kendini sorgulayacağı bir çok konu barındıran, yalanlar, entrikalar, güç mücadeleleri, para,aşk, yasak aşk gibi birçok farkı noktada dersler veren bir yapım Babil…

Bu derslerden birisine de 7.bölümde şahit olacağız. İrfan, kendisini Süleyman’a ispiyonlayan kişinin Egemen olduğunu anladıktan sonra Ayşe’den özür diliyor. 7. bölümden ön izleme görüntülerinde İrfan ve Ayşe sahnesinde Sabahattin Ali’nin “Kuyucaklı Yusuf” kitabı görüntüye giriyor.

blank

Bu kitap ile anlatılmak istenen ise hikayesinde gizli… Ekşi sözlükte kitap için şu yorum var: Sabahattin Ali’nin 1937 yılında basılan, ilk ve en başarılı eseri olan, kasabada bir memur ailesinin yanında yetiştirilen, kaya gibi sert ama içinde fırtınalar kopan kahramanın, taşra hayatının esnaf çekişmeleri arasında sevgi serüvenini, yenilmesine rağmen baş eğmeyişini anlattığı, filme de çekilen romanının adı.

İrfan, bu kitabı Ayşe’ye vererek ne anlatmak istiyor, bunu da 7.bölümde daha detaylıca izleyince göreceğiz. İşte 7.bölümden ön izleme görüntüleri: