Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde Aslı Enver’i bu halde görenler gözlerine inanamadı!

Babil dizisinde Aslı Enver’i bu halde görenler gözlerine inanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Babil dizisinin 3. bölümü 31 Ocak Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde çok önemli gelişmeler var. İrfan ve Egemen’in ne yapmak istedikleri belli. İlay ve Süleyman karakterinin de aşağı yukarı ne yapacakları belli. İki karakter var ki, bunların ne yapacakları çok da belli değil ve heyecanı yükseltiyor.

Bunlardan birisi İrfan’ın eşi Eda…Yani Nur Fettahoğlu’nun canlandırdığı karakter. Diğeri ise Süleyman’ın asistanı olan ama çok pasif bir rolde bulunan Aslı Enver’in hayat verdiği sekreter Ayşe…

Aslında Ayşe’nin sekreter olmadığı, altından başka işler çıkacağı 3. bölüm fragmanında kendini belli etti. Takip edildiği sırada kendisini takip eden adamı yere seren Ayşe’nin bu hali bazı şeyler gizlediğine yoruldu.

Dizinin takipçileri Ayşe’nin polis olması ihtimali üzerinde duruyor. Yani eğer Ayşe, Süleyman’ın yanına yerleştirilen bir polis ise o zaman işler değişir. Zira, Ayşe karakterini Aslı Enver hayranları pek de hoş karşılamamıştı. Ünlü oyuncunun böyle pasif bir rolde neden yer aldığı sorgulanıyordu.

Ayşe’nin arkasındaki hikaye farklılaşır ise dizinin izleyicileri de Aslı Enver için eleştirilerini azaltacaktır.

İşte Babil dizisinin 3.bölüm fragmanı: