Ana sayfa Dizi Fragmanları Babil dizisinde bedel ödeme vakti geldi, hesaplar çok karıştı!

Babil dizisinde bedel ödeme vakti geldi, hesaplar çok karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Babil dizisinin 4. yeni bölümü 7 Şubat Cuma günü yayınlanacak. Halit Ergenç, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver, Birce Akalay ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde olaylar içinde çıkılmaz bir hal alacak.

Ponzi sistemi ile dolandırıcılık hayalleri kuran Egemen ve İrfan,bazı yatırımcıların ayrılmak istemesi ile ne yapacaklarını şaşırıyor. Eda ise İrfan’ı İlay’dan uzak tutmanın derdine düştü. Deniz’e ne olacağı konusu ise hala havada kalmış durumda.

Ancak 4. bölüm fragmanında son sahne var ki, İrfan bomba ile sarsılıyor ve bu oyunun bir bedeli olacağı da böylece ortaya çıkıyor. O bedelin ne olduğu ise ancak dizide netleşecek. Dizide özellikle Nur Fettahoğlu’nun canlandırdığı Eda karakterine büyük bir tepki var ama bu dizide hikayeyi güçlü tutan en önemli unsurlardan.

Deniz’in gerçek babasının Egemen çıktığı noktada neler yaşanacağı şimdiden kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir konu. İrfan’ın hayatı bir kez daha mahvolurken, Egemen’in nasıl tepki vereceği ve Eda’nın nasıl bir duruma düşeceği de merakla bekleniyor.

İşte Babil dizisinin 4. bölüm fragmanı: