Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde beklenen oldu, Ozan Güven artık yok!

Babil dizisinde beklenen oldu, Ozan Güven artık yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Babil dizisinde Egemen karakterine hayat veren Ozan Güven ile Ay Yapım’ın yolları ayrıldı.Ozan Güven’in uzun süre gündemi meşgul eden eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarının ardından konu yargıya taşınmıştı.

Ozan Güven, yargı kararlarının beklenmesini istedi. Ancak toplumsal tepki uzun süre dinmedi. Sosyal medyada da Ozan Güven’e yönelik büyük bir tepki dalgası oluştu. Birçok ünlü isim de yaptıkları açıklamalarla Ozan Güven’e ağır şekilde yüklendi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ozan Güven’in Babil dizisine devam etmeyebileceği konuşuluyordu. Sektörde bu yönde bazı dedikodular da dolaşmaya başladı. Sonunda tüm bu belirsizlik sürecini bitiren Ay Yapım oldu.

Babil dizisinin yapımcısı olan Ay Yapım’dan Ozan Güven konusuyla ilgili açıklama geldi. Ozan Güven ile yolların ayrıldığı bu açıklama ile duyuruldu.

“Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven hakkında yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı alınmıştır.

Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımız ve işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlandırmış olduğumuz kamuoyunun bilgisine sunarız. Ay Yapım”

Babil dizisinde beklenen oldu, Ozan Güven artık yok! 7