Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız’ın derdi başkaydı ama vücudunu gören mesaja bile bakmadı!

Şükrü Özyıldız’ın derdi başkaydı ama vücudunu gören mesaja bile bakmadı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonda Akıncı dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız, şu sıralar çekimler öncesinde tatil yapıyor. Tatil için ise Alaçatı’yı tercih etmiş ve Ezgi Mola ile sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın mekanında birlikte vakit geçirmekteler.

Sosyal medyadan Ezgi Mola, Alice Müzikali’nde birlikte rol aldığı arkadaşı Şükrü Özyıldız’ın dün plajdaki halini video çekerek paylaşmıştı. Sıkı bir vücut çalışması yaptığı anlaşılan oyuncunun heykel gibi haline Ezgi Mola da atıfta bulunmadan duramadı!

Bu paylaşımın ardından Şükrü Özyıldız da Ezgi Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı ile bir pozunu paylaştı. Plajda mayo ile görülen Şükrü Özyıldız, aslında sosyal medya Aksakallı’nın başlattığı bir şakayı devam ettiriyordu. Mustafa Aksakallı, sevgilisi Ezgi Mola’ya nispet yapar gibi yanına aldığı ünlülerle fotoğrafını çektirip yayınlatıyor ve “inanılmaz Mustafa Bey yanımda” notunu ekletiyordu.

Şükrü Özyıldız, bu espriyi devam ettirdiği sosyal medya paylaşımını görenler ise mesajdan çok Özyıldız’ın fit haline takıldı kaldı! Espiriyi henüz bilmeyen, anlamayan hayranları, oyuncuyu övgü yağmuruna tuttular.

İşte o paylaşım:

#İnanılmazMustafaBeyYanımda @mustafaksakalli

Şükrü Özyıldız'ın derdi başkaydı ama vücudunu gören mesaja bile bakmadı! 7