Ana sayfa Dizi Fragmanları Babil dizisinde izleyicileri şoke eden mesaj!

Babil dizisinde izleyicileri şoke eden mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İlk iki bölümüyle seyircisinin beğenisini kazanan Babil dizisinin 3.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Videoda İrfan’ın artık hayatı çekilmez bir durumda. Eda, ona baskıyı iyice artırdı. İrfan ve Egemen, kandırmacaya başlıyor. Bu arada Aslı Enver’in canlandırdığı Ayşe’nin iç yüzü ortaya çıkacak mı herkes merakla bekliyor.

Dizinin 3. bölümüne damgasını vuran sözü ise Mesut Akusta’nın canlandırdığı Süleyman söyledi. “Cesareti olan istediğini alır iyi olan değil güçlü olan hayatta kalır” diyen Süleyman’ın bu sözleri sosyal medyada bir hayli etki yarattı. Bu mesaj ne kadar acı olsa da, izleyiciler bu sözlerle ne kadar şoke olduklarını ifade etseler de, bunun şu yaşadığımız dünyanın gerçeği olduğunu da ifade ediyorlar.

Sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan Babil’in yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Babil dizisinde, Halit Ergenç, idealist bir ekonomi profesörü İrfan karakterini canlandırıyor; başarılı oyuncular Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven başrollerinde yer alıyor.

İşte 3. bölüm fragmanı: