Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde ‘ohh be kurtulduk’ diyeceksiniz!

Babil dizisinde ‘ohh be kurtulduk’ diyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Babil dizisinin 8. bölümü geride kaldı. Tahsin hoca sonunda Deniz’i ameliyat etti.9. bölüm fragmanı yayınlandı ve görüldü ki Deniz kurtuldu, ağzından çıkan ilk söz ‘baba’ oldu… Deniz’de çok ağır bir hasar kalacak mı, hafızası yerinde olacak mı bu merak ediliyor.

Ancak haftalardır devam eden ve izleyicileri de geren ameliyat meselesi çözüldü. Babil izleyicileri ‘ohh be kurtulduk’ diyerek sosyal medyada mesajlarıyla ameliyat olayının sonuçlanmasından memnun olduklarını belirten yorumlar yaptı.

9.bölümde ise izleyicileri bambaşka sürprizler bekliyor. Acaba İlay, kan testi yaptırıp da Deniz’in İrfan’dan olmadığını öğrenmiş olabilir mi? 9. bölüm fragmanı bu soruyu sorduruyor.

Egemen’in hala Eda’ya aşık olduğunu anlayan İlay, Egemen’i geri almak için elindeki kozlarını kullanabilir. Ayrıca Ayşe ile İrfan’ın Deniz’in kurtulmasındaki sevincini görenler de bu iki karakter arasında bir şeyler olabileceği mesajını aldı.

Babil dizisinde 'ohh be kurtulduk' diyeceksiniz! 7

İrfan, oğlu Deniz’in iyi olması durumunda kendi ipini kendisi çekeceğine söz vermişti. Bakalım bu konuda neler yaşanacak.Ayrıca Babil’e dadanan mafya da hem Egemen hem de İrfan’ın başına yeni dertler açacak. İşte 20 Mart Cuma yayınlanacak 9.bölüm fragmanı: