Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinden öyle bir tüyo var ki, hayrete düşeceksiniz!

Babil dizisinden öyle bir tüyo var ki, hayrete düşeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Babil dizisi çok beğenildi.3 bölümü yayınlanan dizi artık AB ve ABC1 gruplarının da zirvesinde yer alıyor. Babil izlenme oranları ile 2020 yılında en çok izlenen yapımlar arasında da kendisine yer açtı. Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver, Birce Akalay, Ozan Güven ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı Babil dizisinde en zayıf karaktere hayat veren isim Aslı Enver olarak duruyor.

Oyuncunun hayranları dizinin kötü adamı Süleyman’ın sekreteri rolündeki Aslı Enver’in hem de çok az sahnede görünmesinden rahatsız. Enver’e bu rolü yakıştıramayanların tek tesellisi ise Ayşe karakterinin kapalı kutu olması. Yani hakkında pek de bir şeyin bilinmemesi.

Enver’in hayranları altından mutlaka çok farklı bir karakter çıkacağını düşünüyor ve diziyi heyecanla izliyor. Bepanthol markasının yüzü olan Aslı Enver, markanın tanıtım gecesinde kameralara konuştu. Babil dizisi hakkında tek bir cümle kuran oyuncu, bu sözüyle de hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

“Babil’de çok açık veremeyeceğim ama heyecanlı sahnelerimiz olacak.”

İşte bu tüyo, Ayşe karakterinin sıradan bir sekreter olmadığına yönelik de bir ifade olarak algılandı. Aslı Enver’in canlandırdığı Ayşe’nin bir istihbaratçı olabileceği yönünde Babil dizisi izleyicilerinin bir öngörüsü var.

Bakalım bu öngörüler doğru çıkacak mı?