Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinin reytinglerinde bir iyi bir kötü gelişme!

Babil dizisinin reytinglerinde bir iyi bir kötü gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Babil dizisi, 14 Şubat Cuma akşamı yine hayranlarını mest eden bir bölümle geldi. Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizi reytinglerde ise farklı bir tablo ortaya koydu.

Dizi bu iddialı kadrosuna ve her bölüm verdiği alt mesajlara ayrıca senaryosundaki bol aksiyona rağmen total grubunda bir türlü iyi noktalara yükselemiyor. Arka Sokaklar ve Hercai’nin ilk iki sırada yer aldığı total grubunda Babil’in alabildiği reyting 4.35 oldu ve 10. sıradan listeye girdi.

Bu kötü duruma karşın bir de iyi gelişmeden bahsedelim. AB ve ABC1 gruplarında Babil çok iyi gidiyor. Bu grupları adeta parsellemeye başlayan Babil, rakiplerine şans tanımıyor.

14 Şubat Cuma günü AB grubunda 8.47 reyting elde eden dizi birincilik koltuğunda yerini iyice sağlamlaştırdı. ABC1 grubunda da 6.96 reyting ile 2. oldu ve yine günün en çok izlenen dizisi unvanını elde etti.