Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Babil’in İlay’ı Birce Akalay bir ilki gerçekleştirdi!

Babil’in İlay’ı Birce Akalay bir ilki gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını nedeniyle kendini evinde karantinaya alan Birce Akalay,  bu sürecin öncesinde hem Babil dizisiyle Star TV ekranında yer alıyordu hem de İlker Ayrık ile birlikte başrolünde yer aldığı Keşanlı Ali Destanı isimli tiyatro oyununda sahneye çıkıyordu.

Karantina günlerinden bir detay paylaşan ünlü oyuncu, Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü 4. Sınıf öğrencileri ile canlı olarak ilk kez ders yaptı ve bunu da instagram hesabından duyurdu.

Zor günlerde insanların birbirleri ile dayanışma içinde olmasını önemsediğini ifade eden Birce Akalay, okulda olmanın harika bir his olduğunu, bugünlerde ise evlerin birer okula dönüştüğünü ifade etti.

Akalay, instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu noktalara değindi: “Bu zor günlerde birbirimize faydalı olabilmek, sevgiyi ve bilgiyi paylaşmak çok değerli. Şu an öğrencim olsalar da onlar birbirinden yetenekli genç meslektaşlarım aslında ve bir gün karşılıklı da oynayacağımız güzel günlerin geleceğine dair şüphem yok.Okulda olmak harika bir his evet insan hiç bitmesin istiyor,seneler geçince de geri dönmek. Fakat ne enteresandır şimdi hepimizin evleri birer okul gibi değil mi? Ve hepimiz de birer öğrenci.  Okuldaki ders günlerimizde Bahçeşehir Üniversitesinden dersimize misafir olup bu tatlı videoyu hazırlayan İrem Koskos’a ve her ders bize kamera başında gönüllü eşlik eden Yiğit Akkuş’a selamlar sevgiler.. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere.”