Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bade İşçil, İstanbul’un fırınlarını geziyor…

Bade İşçil, İstanbul’un fırınlarını geziyor…

tarafından zk zk

Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Pelin karakteriyle ekrana gelen Bade İşçil, şu sıralar bir cips firmasının tanıtımı için tarihi fırınları dolaşıyor.

Lay’s Fırında ev sahipliğinde İstanbul’un tarihi fırınlarını gezerek farklı lezzetleri tadan Bade İşçil, geçtiğimiz günlerde oğlu Azur için kullandığı “Oscar’lık oyuncu olacak’ ifadelerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Oğlunun iyi evcilik oynadığını ve bunu anlatmaya çalışırken farklı bir anlamın çıkarıldığını belirten Bade İşçil “Çok küçük, bunu söylesem yarın öbür gün bana kızar, patrondan korkuyorum, küçük paşa. Ben elimden geldiğince eğitimine yönlendirebilirim, o ne istiyorsa seçsin. İstiyorsa oyuncu da olabilir, keyif aldığı işi yapsın” şeklinde konuştu.

Tarihi fırınları desteklemeye çalıştığını, oralardan simit ve atıştırmalıklar aldığını söyleyen oyuncu, ayrıca mutfakta hünerli olduğunu da anlatarak, “Sevdiğim yemeklerin tariflerini alıp yapıyorum, zeytinyağlı dolmayı iyi yapardım, artık Azur’dan yapamıyorum. Aslında elimin lezzetli olduğunu söylüyorlar” ifadelerini kullandı.