Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mert Fırat ve İdil Fırat çifti uyumlarıyla düşman çatlatıyor…

Mert Fırat ve İdil Fırat çifti uyumlarıyla düşman çatlatıyor…

tarafından zk zk

Eylül ayında dünya evine giren İdil ve Mert Fırat çifti, giyimlerinden yaşam tarzlarına kadar her şeyi oturtmuş durumda.

İkili, geçtiğimiz gün Levent’te bulunan bir benzin istasyonunda görüntülendi. Araçlarına yakıt alan çift, spor kıyafetleriyle dikkat çekti.

29 Mart’ta 32’nci yaşını kutlayacak olan İdil Fırat, arkadaşlarının dört gün önceden yaptığı sürpriz kutlamayla ilgili olarak, “Bana da sürpriz oldu. Asıl kutlamayı 29 Mart’ta yapacağız. İşin kötüsü arkadaşlarım şimdiden kutladı. 29’unda kimse kutlamayacak” şeklinde konuştu.

Mert Fırat, “Siz sürpriz kutlama yapacak mısınız?” sorusuna “Her gün kutlama yapıyoruz. O gün özel bir şeyler yapacağız tabii ki, sürpriz olsun” yanıtını verdi.

“YOĞURDU, EKMEĞİ KENDİMİZ YAPIYORUZ”
Evlilik sonrası mutfak işlerini ağırlık verdiğini belirten İdil Fırat, “Hamur işleri yapıyorum. Yoğurtu, ekmeği evde kendimiz yapıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde sahne alan Gökçe Bahadır’ın performansını çok beğendiğini belirten Mert Fırat, “Gökçe şarkı söylemeyi çok seviyor. Hatta bizim düğünümüzde de sahneye çıkmıştı. Üçümüz şarkı söylemiştik. Konseri bizi çok heyecanlandırdı” ifadelerini kullandı.

“HOŞ GELDİN NEFESİM”
Mert Fırat, geçtiğimiz yıl eylül ayında evlendiği eşinin yeni yaşını Instagram’da paylaştığı fotoğrafla kutladı: Hoş geldin bahar, hoş geldin güzel günlerim, hoş geldin hayallerim, hoş geldin nefesim. Ne dilersen senin için en iyi olacak şekilde gerçekleşsin. (Milliyet)