Ana sayfa Sosyal Medya Bade İşçil’den dizideki rol arkadaşı Duygu Sarışın’a sıcak mesaj!

Bade İşçil’den dizideki rol arkadaşı Duygu Sarışın’a sıcak mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bade İşçil, instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile Duygu Sarışın’ın doğum gününü kutladı.

Bilindiği üzere iki ünlü isim geçtiğimiz sezon başında final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrolde yer almıştı.

İşçil mesajında şöyle yazdı: “Nice mutlu yıl dönümlerin olsun güzel kalpli arkadaşım. Yeni yaşın kalbin kadar temiz, gülüşün kadar güzel, senin gibi cıvıl cıvıl olsun.”

Bade İşçil'den dizideki rol arkadaşı Duygu Sarışın'a sıcak mesaj! 7

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

24 Ekim 1987’de İzmir’de doğdu. İzmir Özel Türk Koleji’nde eğitimini tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler aldı ve İzmir ve İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda belli başlı oyunlarda reji asistanlığı ve oyunculuk yaptı.

Dizi oyunculuğu kariyerine 2011’de İzmir’de çekilen Cennetin Sırları dizisi ile giriş yapan oyuncu “İnadına Yaşamak“, “Güneşi Beklerken“ ,“Kaçak Gelinler“ ,“Rengarenk“ dizilerinin yanı sıra “Darbe”, “Lal”, “Ne Biliyim”,”Ertuğrul 1890“ adlı filmlerde rol aldı.

2016-2017 sezonunda “İçerde” dizisinde “Sema” karakterini canlandıran Duygu Sarışın son olarak “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinde “Burcu” karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

Ufak Tefek Cinayetler (TV Dizisi 2017 – 2018)
İçerde (TV Dizisi 2016 – 2017)
Kaçak Gelinler (TV Dizisi 2014)
Güneşi Beklerken (TV Dizisi 2013)
İnadına yaşamak (TV Dizisi 2013)
Cennetin Sırları (TV Dizisi)
Ertuğrul 1890 (Film 2015)
Ne Biliyim (Kısa Film)
Darbe (Kısa Film 2015)
Lal (Kısa Film 2016)