Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mert Fırat’ın başına gelen en garip hayran anısı!

Mert Fırat’ın başına gelen en garip hayran anısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’da yayınlanan, Zeynep Ocak’ın sunduğu Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programının konuğu Mert Fırat oldu.

Ünlü oyuncu, keyifli geçen bir sohbette kendisiyle ilgili bazı konularda detaylar verdi.

İş kolik bir görüntü çizen Mert Fırat, depresyona girmek için vakti bile olmadığını anlattı.

Ünlü oyuncu, “Vallaha vaktim yok depresyona girmeye. Vaktim olursa depresyona girerim. Depresifleştiğim bir an olabilir ama yerine hemen iş takvimine bakarım. Canım sıkılınca spor yaparım, arabayla giderim bomboş yol” diye konuştu.

Elinde süper bir güç olsa bunun ne olmasını isteyeceği sorusu üzerine, Mert Fırat, zamanı geri almak istediğini söyledi.

Fırat , “Bazen ağzından çıkan lafı havada tutmak istersin ya, o kadar alabilseydik, 4 saniye 5 saniye…” ifadelerini kullandı.

Programda bir hayranı ile en ilginç anısının sorulması üzerine de ünlü oyuncu, otelde başına gelen bir anısını anlattı.

Bir turne sırasında, hayranının kendisi yokken otel yönetiminden izin alarak odasına girdiğini ve tüm yatağı güllerle kapladığını belirten Mert Fırat, “işin kötüsü şu; otel de buna izin vermiş. Yatağın üstünde yapraklarını falan kenara koyarsın hoşluk olur ya, bu böyle kamyonu yığarsın ya yeşillikleriyle falan… Otel yönetimine bana yaptınız başkasına yapmayın diye söyledim” şeklinde konuştu.

Mert Fırat’ın röportajını videodan izleyebilirsiniz: