Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar büyük bir yanlış yapıyor! Kadın dizisinin yeni bölümünde Bahar’ın tavırları kızdıracak!

Bahar büyük bir yanlış yapıyor! Kadın dizisinin yeni bölümünde Bahar’ın tavırları kızdıracak!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Analiz

Kadın dizisi bu hafta 21. bölümüyle iddialı geliyor. Anlaşılan o ki Şirin’in çevirdiği işlerin ortaya çıkmasıyla Bahar zıvanadan çıkacak! Sarp’ın kendisine aşık olduğu yalanını sürdüren Şirin, sonunda Bahar’a yakalanıyor. Cep telefonundan Bahar’ı rahatsız eden Şirin’in foyası ortaya çıkıyor çıkmasına ama başka yalanlarla durumu yine lehine çevirmeye mi çalışacak, bu kez baltayı fena taşa mı vuracak Şirin hep birlikte izleyeceğiz. Bahar, telefon numarasını alan kişiden daha önceki sahibinin Şirin olduğunu öğrenince iyice deliriyor. O sinirle Enver’e patlayan Bahar, en çok da onun kalbini kıracak görünen o ki…

Enver, Bahar’ı üzmemek ve evi terketmesini engellemek için Şirin’in yalanına devam edip Sarp’ın telefonunun o öldükten bir kaç gün sonra birisi tarafından kapıya bırakıldığını, Şirin’in de çekinip sakladığını söyleyerek Bahar’a gerçekleri anlatamamıştı. Bu olayın üzerinde zaman geçse de Bahar bu söylenenlere bir türlü inanamamıştı. Şirin’in kendisini rahatsız eden kadın olduğunu ve Sarp’la aşk yaşadıkları iddialarını öğrenen Bahar’ın bu hafta neler yaşayacağını büyük merakla bekliyoruz ama sosyal medyada yayınlanan ilk tanıtımda Bahar’ın Enver’e bağırması ve ona olan tavırları eleştiri konusu oldu.

Bahar’ın verdiği tepkiye kızan izleyiciler, Enver’in kendi kızının yanında durmak yerine Bahar’ı tutması, ona herkesten çok yardımcı olması, kendi kızı gibi Bahar’ı bağrına basması, çocuklarını torunu gibi görmesinden sonra Enver’in bu tavırları haketmediğine inanıyor. Hastalığı nedeniyle zor günler yaşayan Bahar, Şirin’in bu kötü oyunundan sonra neler yaşayacak göreceğiz ama Enver’e olan tavırları sosyal medyada daha çok konuşulacağa benziyor. Enver’in Arif’le yaptığı konuşmanın yer aldığı ve Bahar’ın Enver’e çok sert tepki gösterdiği o tanıtım dikkat çekiyor.

Enver ise tek bir şeyin peşinde: Adalet. Adil olanın Bahar’ın yanında olmak olduğuna inanan Enver, Bahar’ın bu tavırlarına nasıl bir tepki verecek göreceğiz.

İşte dikkat çeken o tanıtım: