Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar, korkunç gerçeği öğreniyor! Kadın dizisinde yer yerinden oynayacak!

Bahar, korkunç gerçeği öğreniyor! Kadın dizisinde yer yerinden oynayacak!

tarafından ker_def

Fox TV’de yarın akşam 49. bölümü yayınlanacak olan dizinin 2. tanıtımında Bahar’ın Yeliz ile ilgili gerçeği öğrenmek üzere olduğu ortaya çıktı.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Bahar, çocukların araçtaki televizyonda Yeliz’i görmesinden sonra durumdan şüphelenmeye başlıyor.

Ceyda’yı arayan Bahar, telefona Emre’nin çıkmasıyla birlikte herkesin ondan sakladığı gerçeği öğrenmek üzere!

Emre “Başın sağolsun” diyerek büyük bir pot kırıyor. Ancak lafını geri alması da mümkün olmayınca Bahar, her şeyi çözüyor!

Kadın dizisindeki bu yeni gelişmeden sonra Bahar’ın nasıl bir karar alacağı merak konusu. Ancak Sarp ve peşindeki adamlar yüzünden bu yaşananlar karşısında pek de sakin kalmayacağı aşikar!

İşte 49. bölüm 2. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar’ın tek arama hakkını Arif’ten yana kullandığını öğrenen Sarp kıskançlıktan deliye döner. Arif’in kim olduğunu ve neden Bahar’ın onu aradığını merak ederken, aynı zamanda çocukların da neden Arif’i bu kadar sevdiklerini anlamaya çalışır. Sarp’ın sorularından ve sorgulamalarından sıkılan Bahar ise ona çok büyük bir tepki verir. Pırıl ile ilgili hiçbir soru sormadığını ona hatırlatarak, Arif hakkında da soru istemediğini açıkça belirtir. Sarp’a kaçırma haberini verenin Şirin olduğunu düşünürken şok bir bilgiyle Suat’ın bütün tavrı değişecektir. Pırıl ise Bahar’ın daha önce onu gördüğünü ve her şeyden haberdar olduğunu öğrenince büyük bir paniğe kapılır. Ama hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Bahar her geçen gün Yeliz’in ölüm haberine bir adım daha yaklaşırken, Doruk ve Nisan’ı ise büyük bir tehlike beklemektedir.