Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 30. Bölüm Fragmanı İzle! Sanem, Can’a vantuz gibi yapışıyor!

Erkenci Kuş 30. Bölüm Fragmanı İzle! Sanem, Can’a vantuz gibi yapışıyor!

tarafından ker_def

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı Erkenci Kuş dizisinin 30. yeni bölümü 16 Şubat Cumartesi günü Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Can ve Sanem’in tatil hallerinin ekrana yansıyacağı bu bölümde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Tatile tek başına çıkan Can, bir anda otelde karşısında Sanem’i görmüştü. Kendisini Can’a göstermemek için türlü numaralar deneyen Sanem, sonunda yakalanmıştı. Erkenci Kuş dizisinin 30. bölüm fragmanında Sanem, Can’ın peşinden ayrılmıyor. Otelde spor sırasında kızların Can’a yakınlaşmasından rahatsız olan Sanem’in hareketleri izleyicileri bir hayli gülümsetecek. Videodan detayları izleyebiliriniz.

Erkenci Kuş 29. bölümünde neler yaşanmıştı? Detaylar şöyle:

Fabbri’nin gönderdiği lansman davetiyesindeki parfüm Sanem’in kokusu değildir, Sanem şimdilik rahat bir nefes alsa da, Can’dan gerçeği sakladığı için hala huzursuzdur, onunla konuşmak için fırsat kollamaktadır.

Sanem, Fabbri ve Aylin’in entrikalarından dolayı, ajansın prestij kaybetmesine çok üzülür ve bunu düzeltmek için tüm ekibi toplar, Mckinnon’a göstermek üzere yeni bir sunum hazırlar.
Bu arada Can, Fabbri’nin yaptığı tüm pis işleri öğrenir ve soluğu onun yanında alır. Fabbri ve Aylin tutuklanır, ajansta herkes keyiflidir, özellikle Sanem çok mutludur ta ki Polen gelene kadar.

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Aylin Yüksel: Sevcan Yaşar
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı