Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar’a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor!

Bahar’a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
41. bölümü Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisinin izleyicileri sosyal medyada Bahar’a büyük tepki verdi.

Sarp ve Bahar karşılaştıktan sonra Bahar, ertesi sabah annesi, babası, Yeliz ve Ceyda’dan bildiklerini anlatmasını istedi.

Gerçeği çok önce duymalarına karşın kendisine söylenmemesine kızan Bahar, Jale’nin doktor olarak buna izin vermediği şeklindeki mazerete de çok kızdı.

Çocuklarının psikolojilerini düşünmedikleri için çok sinirlenen Bahar, Nisan ve Doruk’un babalarını görmelerine ve kendisine söylemelerine rağmen onlara inanmadığını hatırlattı. Sarp hastaneye geldikten sonra da onu görmelerine rağmen ‘annenize söylemeyin’ şeklinde yapılan telkinlere tepki verdi.

Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 18

Aynı zamanda çocuklarının babalarıyla ve yaşananlarla ilgili pek çok soru sorduğunu, onlara hiç bir yanıt veremediğini anlatan Bahar, hayatta sadece çocukları için yaşadığını belirtti.

Eğer daha önceden babalarının yaşadığını bilseler, onların durumu daha sağlıklı karşılamalarını sağlayacağını ve hazırlıksız yakalandıklarını anlatan Bahar, çocuklarının psikolojilerini düşünmedikleri herkese kızdı.

Ancak dizinin izleyicilerinden çok şaşırtan eleştiriler gelmeye başladı sosyal medyadan.

Bu sahneden sonra izleyicilerden gelen pek çok yorumda Bahar’ın, kendisine bu kadar yardımcı olan insanlara söyledikleri ve onları hayatından sileceği sözlerini eleştirdi.

Bahar’ın Arif’i de reddetmesine kızan izleyiciler, kendisi ve çocukları için bunca fedakarlık yapan insanları anlamaya çalışmak yerine, bu denli tepki vermesine kızdılar ve yorumlarında son derece sert eleştiriler ortaya koydular.

Bazı izleyiciler ise Bahar’ın yaşadığı şok nedeniyle doğru düşünemediği ve daha sakin düşündüğünde tavrını değiştireceği görüşünde.

İşte o yorumlardan bazıları:

Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 19 Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 20 Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 21 Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 22 Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 23 Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 24 Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 25 Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 26

Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 27

Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 28

Bahar'a görülmemiş tepki! Kadın dizisine eleştiri yağıyor! 29