Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar’ın Şirin’den aldığı intikam yürekleri serinletti! Kadın sezon finalinde Şirin’e büyük şok!

Bahar’ın Şirin’den aldığı intikam yürekleri serinletti! Kadın sezon finalinde Şirin’e büyük şok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de dün akşam 64. bölümüyle sezon finali yapan Kadın dizisinde, izleyenlerin içinin yağlarını eriten bir gelişme yaşandı.

Enver ve Hatice’nin evden kovdukları Şirin, bavulunu alıp önce Suat’a gitmek istedi ancak o sırada Suat, Nezir’in adamı tarafından öldürülmüştü.

Şirin, Sarp’ın evine gitti önce. Sarp onu kapıdan kovdu. Daha sonra Bahar’a giden Şirin, yine kovuldu.

Son kozunu oynayan Şirin, Emre’ye duygu sömürüsü yapıp onda kalmaya başladı. Arda’yı ertesi gün Yalova’ya anneannesine götürmek isteyen Emre’ye kendisinin de gelmek istediğini söyledi.

Ceyda, Arda’yı Emre’nin arabasına bindirirken Şirin’i gördü. Oğlunun onunla gitmesine karşı koydu. Bu sırada Emre, Şirin’in ona anlattığı taciz olayını Bahar ve Ceyda’ya söyledi. Bahar’ın kocası Sarp tarafından tacize uğradığı yalanı da ortaya çıkmış oldu.

Bahar'ın Şirin'den aldığı intikam yürekleri serinletti! Kadın sezon finalinde Şirin'e büyük şok! 7

Bahar, Ceyda’nın daha fazla tepki vermesine engel oldu. Ancak sonrasında okkalı bir intikam aldı Şirin’den. Yol boyunca Emre’ye eniştesi tarafından tacize uğradığı yalanını sahte göz yaşları ile anlattı Şirin.

Bu sırada Bahar ise Sarp’a gidip Pırıl’ı aramasını ve elindeki fotoğrafları Emre’ye göndermesini istedi. Bahar, kendisinden hiç beklenmeyen bu intikam hareketini yaparken “artık kimsenin yaptığı kötülük yanına kalsın istemiyorum” dedi.

Bir benzinlikte durduklarında Şirin, Emre’yi kandırmış olmanın verdiği rahatlıkla yüzünü yıkamaya gitti.

Emre ise kendisine gelen fotoğrafları görünce büyük bir şok yaşadı ve Şirin’in yalan söylediğini anladı. Şirin geri döndüğünde ona bir taksi çağırıp fotoğrafları gördüğünü, hiç de tacize uğruyormuş gibi görünmediğini, gayet mutlu olduğunu söyleyerek ona inanmadığını belirtti.

Şirin, bu olay karşısında şoka uğradı. Ne söyleyeceğini bilemedi. Emre, onu taksiye bindirip gönderdi.

Böylece sezon finalinde Şirin’e de iyi bir ders verilmiş oldu!

İşte o sahne:

Kadın 64. Bölüm (Sezon Finali) Özeti:

Emre’nin Arda’yı getirmesi üzerine Ceyda en mutlu günlerinden birini yaşar. Arda ve Emre’yi bir arada görmek onu hem sevindirmiş, hem de duygulandırmıştır. Şirin bu defa her şeyden habersiz iyi bir şeye vesile olmuştur.

Fotoğraf olayından sonra artık Şirin’in yaptıklarını daha fazla kaldıramayan Enver ise Şirin’e büyük bir rest çeker. Bunun sonucunda Şirin’in yapacağı ve herkeste büyük bir şok etkisi yaratacak şey ne olacak?

Bahar’ın birdenbire yolda bayıldığını gören Sarp, Arif ve Hatice çok korkmuştur. Herkesin aklında ise tek bir soru vardır; Bahar’ın hastalığı tekrar mı nüksedecek? Panik içinde hastaneye gitmek için yola çıkmaları üzerine yaşanacak korkunç sürpriz ise kimi, nasıl etkileyecektir?