Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde beklenmeyen bir değişiklik yaşandı!

Baraj dizisinde beklenmeyen bir değişiklik yaşandı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Salı akşamları ekrana gelen Baraj dizisi, yeni sezon başında reytingleri düşük gelince bir süre ‘final yapar mı?’ sorusunu doğurmuştu. Ancak toparlanan hikayesi ile birlikte dizi son dönemde reytinglerindeki yükselişle dikkat çekiyor.

Kadın dizisinde oynadığı Arif rolünün ardından Baraj dizisindeki Nazım karakteri ile izleyenlerin yine oyunculuğuna övgüler yağdırdığı Feyyaz Duman, başrolü genç oyuncu Biran Damla Yılmaz ile paylaşıyor. Yine genç ve başarılı isimlerden birisi olan Burak Yörük de Baraj’daki rolüyle dikkatleri çekmekte.

Diziye yeni katılan Gizem Karaca da başarılı oyunculuğuyla konuşturuyor. Baraj dizisindeki son gelişmeler, diziye iyi yönde bir ivme kazandırırken, yaşanan bir değişiklik ise şaşırttı.

Dizideki zaman atlamasıyla birlikte hikaye de bambaşka bir yere gelirken, Nazım’ı suçsuz yere 5 yıl hapis yatmasına neden olan Hakan ve Tarık’ı büyük bir bedel ödeyeceği gelişmesi de heyecanla bekleniyor.

Baraj dizisinde beklenmeyen bir değişiklik yaşandı! 7

29 Aralık Salı akşamı saat 20. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, merakla beklenen sahneleriyle yine çok konuşulacak ama bir başka konu daha var ki dizinin akıbeti ile ilgili kilit bir önem taşıyor!

Malum dizilerin hikayeleri ve oyuncuları kadar senaryoları da ve dolayısıyla senaristleri de çok önemli. Baraj dizisinin değişen hikayesi beğeni toplarken, bir anda bir senarist değişikliğine gidildiği haberi ise dikkatleri çekti.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından, Baraj dizisinin senaryosunu bundan sonra Ayşe Teker’in yazacağı bilgisini vermekte.

Med Yapım ve No:9 Productions yapımı olan Baraj dizisinin senaristliğini Hasan Tolga Pusat yapıyordu. Pusat, aynı zamanda dizinin yönetmenliğini de yapmakta. Ancak bundan sonra dizinin senaryosunu Ayşe Teker’in yazacağı ortaya çıktı.

Ayşe Teker, daha önce Ihlamurlar Altında, Yabancı Damat, Vazgeç Gönlüm ve günlük dizi Adını Sen Koy’un da senaristliğini yapmıştı.

İşte Baraj dizisinin 20. bölüm fragmanı ve dizide yaşanacakların özeti:

Nehir, gerçekleri öğrenince her şeyi Nazım’a anlatmak ister. Fakat Hakan izin vermeyince Nehir, Hakan’ın gerçek yüzünü görmeye başlar. Nehir’in gerçekleri Nazım’a anlatmasının bedeli oğlu mu olacaktır?

Nazım’dan büyük darbe almış olan Tarık ve Hakan, kayıplarını telafi etmek için harekete geçerler. Ancak bu onları hiç beklemedikleri bir duruma düşürecek ve intikam arayışları Nazım’dan önce kendilerini yakacaktır…