Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılarak üzdü, şimdi de Savaşçı dizisine katıldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrılarak üzdü, şimdi de Savaşçı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 6. sezonu devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde işler yolunda gidiyor. Dizinin 6. sezonu da çok iyi başladı ve çok iyi reytingler alarak ilerliyor. 2021 yılındaki bölümlerde ise önemli değişiklikler olması bekleniyor. Dizi tam gaz sürerken, daha önce ayrılık yaşayan Sevcan Yaşar’a da gün doğdu….

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ilk 53 bölümünde yer alan Sevcan Yaşar, Esra karakterine hayat vermişti. Oyuncu geçen sezon yeniden diziye katıldı ve bir süre daha rol aldıktan sonra tüm izleyicileri rahatsız eden bir veda ile diziden kesin olarak ayrıldı. Sevcan Yaşar’ın ayrılığı EDHO hayranlarını bir hayli olumsuz etkilemişti.

Oyuncunun yeni yılda yeni bir dizide izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, Limon Film’in 5. sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Savaşçı dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılarak üzdü, şimdi de Savaşçı dizisine katıldı! 7

Teğmen Selcen Efe olarak izleyeceğimiz oyuncu, Kılıç Timi’nin değerli bir üyesi olacak. 5. sezon hazırlıkları devam eden Savaşçı dizisinin kadrosunda yer alan yeni isimler şöyle: Erkan Meriç, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Ediz Hun….

Ayrıca geçtiğimiz sezondan gelen Murat Serezli ile Sarp Levendoğlu da yapıma devam eden isimler arasında bulunuyor.