Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde çok ilginç olaylar, sarsıcı yeni sahneler var!

Baraj dizisinde çok ilginç olaylar, sarsıcı yeni sahneler var!

tarafından ker_def

Fox TV’nin salı akşamları ekrana getirdiği Baraj dizisinde 31.bölüm bu akşam izleyicinin karşısına çıkacak. Yeni bölümde önemli gelişmeler yaşanacak. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi bir hayli entrika dolu… Her hafta entrikanın dibine vuran sahneler ile Baraj dizisi hayranlarını fazlasıyla şaşırtıyor.

Dizinin 31. bölümünde de şaşırılacak çok konu var… Fragmanlarla zaten bazı detaylar aktarılmıştı. Baraj dizisinin 31.bölüm 3.fragmanı da yayınlandı. Nehir ile Nazım’ın nikahtan önce birlikte olmaları Bahar’ı şoke ediyor… O anlarda Nazım’ın kaçamak tavırları, Nehir’in alaycı üslubuyla eğlenceli anlar da yaşanacak.

Nehir ve Bahar kapışmasında bir başka gerçek daha ortaya çıkacak. Nehir hamile değil… Dizide Tarık, İbrahim ve Zahra’nın Meryem’in cesedi ile imtihanları da ilginç sahneleri beraberinde getirecek.

Kardeşini arayan Halit’in ise aynı Halil ve Meryem gibi cinayete kurban gitmesi hiç de şaşırtıcı olmayacaktır. İşte Baraj dizisi 31.bölüm 3. fragmanı ve özel bilgileri:

Nehir, Nazım’a hamile olduğunu söylemiştir fakat yalanın ortaya çıkmaması ve Nazım’ı yeniden kaybetmemek için eski dolandırıcılık günlerine geri gitmesi gerekecektir.

Bahar hem Nehir’in hamile olduğunu, hem de aslında hamile olmadığını öğrenmesi üzerine bir de beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır.

Meryem’i hala gömememiş olan Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem’in cansız bedeninin canlı olduğuna daha ne kadar ikna edebileceklerdir? Ve onu Halit’ten daha ne kadar saklayabileceklerdir?