Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde inşallah böyle kötü bir yola sapmazsınız!

Baraj dizisinde inşallah böyle kötü bir yola sapmazsınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Baraj dizisinde kimsenin beklemediği tam bir ters köşe geliyor! Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinde geçtiğimiz hafta yapıma katılan Gizem Karaca, avukat Bahar karakterine hayat vermeye başladı.

Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Nazım’ın avukatı olan ve çabaları 5 yılda suçsuz olduğunu kanıtlayarak onu hapisten çıkartan Bahar, annesi ve abisinin itirazlarına rağmen onunla evlilik kararı almıştı. Nazım’ın başını yakan abisi Hakan ise bunu engellemek için her yolu deneyecek.

Bu yollardan birisi de Nazım’ı öldürmek olacak. Ancak bu sefer tam bir ters köşe var. Nazım’ın arabasının frenlerini bozduran Hakan, kardeşi Bahar’ın arabanın içinde olabileceğini hesap etmemiş.

Baraj dizisinde inşallah böyle kötü bir yola sapmazsınız! 7

Nazım’ın arabasını alan Bahar tam da abisi ile konuşurken frenler tutmuyor ve araç duvara tosluyor… O araçtan Bahar sağ çıkacak mı kimse bilmiyor… Ancak Baraj dizisinde tam bir ters köşe bu…

Zaten dizinin senaristinin de değiştiği ortaya çıkmıştı. Ayşe Teker tarafından yazılacak olan Baraj dizisinin bundan sonraki bölümleri çok daha heyecanlı olacaktır.

Tabii yine masumlar bedel ödeyecek, suçlular kendini bu işlerden sıyıracak gibi durumlar yaşanmaz inşallah. Çünkü izleyiciler bu konudan dolayı dizilere olan ilgisini kaybedebiliyor. Birçok dizide kötülerin yaptıklarının yanına kar kalması durumuna izleyiciler sosyal medyada şiddetli itirazlarda bulunuyor ve bu tür sahnelerin kötülüğü beslediğini düşünüyor.

İşte bu akşam 20. bölümü yayınlanacak olan Baraj dizisinden yeni fragman:

20. yeni bölümde başka neler olacak? Nehir, gerçekleri öğrenince her şeyi Nazım’a anlatmak ister. Fakat Hakan izin vermeyince Nehir, Hakan’ın gerçek yüzünü görmeye başlar. Nehir’in gerçekleri Nazım’a anlatmasının bedeli oğlu mu olacaktır?

Nazım’dan büyük darbe almış olan Tarık ve Hakan, kayıplarını telafi etmek için harekete geçerler. Ancak bu onları hiç beklemedikleri bir duruma düşürecek ve intikam arayışları Nazım’dan önce kendilerini yakacaktır…