Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisinde kırılma anı işte bu, sırlar döküldü herkes payına düşen cezayı alacak

Baraj dizisinde kırılma anı işte bu, sırlar döküldü herkes payına düşen cezayı alacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Baraj dizisinin 19 bölümü geride kaldı. İlk iki bölümü çok sevildikten sonra pandemi arası veren dizi, 6 ay sonra ekrana geri döndüğündü bıraktığı izleyiciyi bulamamıştı.

Reytingleri kötü geldiği yeni sezonun ilk haftalarında Baraj dizisinin yayından kaldırılması bile gündemdeydi… Ancak hikayede sırlar bir bir ortaya dökülmeye başlayınca izleyiciler yeniden diziye sarıldı. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başarılı performanslarının da katkısı ile her hafta heyecan dalgası giderek arttı.

Baraj, artık hem total hem de ABC1 gruplarında iyi reytingler elde ediyor ve bunu da hikayesindeki dönüşüme borçlu. Dizinin geçtiğimiz hafta 5 yıllık zaman atlaması yaşaması da önemli bir gelişme oldu. Gizem Karaca, avukat Bahar karakteri ile hikayeye dahil oldu ve her şey yeniden hareketlendi.

Bahar, ağabeyi Hakan’ın Nazım ile evlenmesine itiraz etmesi üzerine ise tüm gerçekleri ortaya döktü. Evdeki aile kavgasında en büyük yarayı alan ise Nehir oldu… Nazım’ı suçlu olarak gören ve onu savunmak yerine komplo kuran Hakan ile evlenen Nehir, yaptığı hatanın pişmanlığı içinde…

Baraj dizisinde kırılma anı işte bu, sırlar döküldü herkes payına düşen cezayı alacak 8

Bahar ise sözlerini hiç sakınmadı. Ağabeyi ve annesinin Nazım ile evlenmesine karşı çıkması üzerine, içinde biriktirdiklerini ortaya döktü. Nehir gibi annesi de şoktaydı… Zira Nazım suçsuz yere 5 yıl hapis yatmıştı. Bunu da ağabeyi Hakan delilleri yok ederek sağlamış ve masum bir adamın 5 yılını çalmıştı.

Hakan’ın sırf Nehir’i elde edebilmek için bu yaptıkları karşısında Bahar da suçlu… Çünkü tüm bunlar olurken sustu… Yine de Nazım için çaba harcayan ve onu 25 yıl hapis yatmaktan kurtaran Bahar, şimdi de kalbini çaldığı Nazım ile evlenecek.

Baraj dizisinde kırılma anı işte bu, sırlar döküldü herkes payına düşen cezayı alacak 9

Ancak olaylar bununla bitmeyecektir. Bu hikayede masum olanlar Nazım ve Nehir… İkisi de komplo kurbanı. Nazım şimdi intikam peşinde. Ama Bahar’ın ağabeyinin yaptıkları karşısında sustuğu gerçeğini öğrenince Nazım için de dengeler değişecektir.

Bahar da aslında suç ortağı… Ağabeyi yargılanmasın, hapse girmesin ve Nehir ile mutlu bir yuva kursun diye sustu. Şimdi de ondan Nazım ile evlenirken, susmasını bekliyor.

Peki ya Nehir ne yapacak? Hakan ile evli ve bir de çocuğu var… Baraj dizisi fena karıştı ve hikaye daha da cezbedici bir noktaya geldi. İzleyiciler de merakla yeni bölümü bekliyor…

İşte Bahar’ın tüm gerçekleri ortaya döktüğü o anlar: