Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın TRT1’deki Barbaros dizisinden başka bir projesi daha var!

Engin Altan Düzyatan’ın TRT1’deki Barbaros dizisinden başka bir projesi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -TRT1 ekranlarında 2021 yılında izleyicilerle buluşması beklenen Barbaros dizisi büyük bir heyecan ile bekleniyor. Engin Altan Düzyatan da projede Oruç Reis karakterine hayat verecek. Barbaros’un ağabeyi olan Oruç Reis için güçlü bir hazırlık yapan oyuncu, imajını da yenilemişti.

Ulaş Tuna Astepe’nin Barbaros karakterinde yer alacağı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Diriliş Ertuğrul ile 5 sezonluk müthiş bir tempo tutturan, dünyanın dört bir yanında da geniş hayran kitlesi edinen Engin Altan Düzyatan, şimdi de çok farklı bir dönem dizisiyle daha ekrana gelecek olmanın heyecanı içinde.

Oyuncunun bir başka projesinin daha olduğu ortaya çıktı. Belgesel hazırlığı konusunda daha önce de adımlar atan Düzyatan, bu sefer çok dikkat çeken bir proje ile geliyor…

Engin Altan Düzyatan'ın TRT1'deki Barbaros dizisinden başka bir projesi daha var! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, ünlü futbolcu ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin hayat hikayesini anlatan bir belgesele başlıyor.

Yapım şirketi de kuran oyuncu, hazırlık sürecinde ve yakında da çekimleri başlatacak. Denizli’nin gençlik dönemini oynayacak bir oyuncu arayışı içinde olan Engin Altan Düzyatan, çekimlere Şubat ayında başlayacak.

Projenin dijital platformların birisinde yayınlanması bekleniyor .