Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisinde parlayan isim Burak Yörük oldu!

Baraj dizisinde parlayan isim Burak Yörük oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin ilgi gören dizilerinden Baraj, reytingleri ile mutsuz etmeye devam ediyor. Mart ayında yayınlanan ilk 2 bölümün olumlu imajı, Eylül ayı ile birlikte 3. ve 4. bölümün yayınlanmasının ardından bozuldu…Zira reytingler hiç de beklendiği gibi gelmiyor… Bu durumun değişmesinin de pek kolay olmadığı ortada.

Baraj dizisinde dikkat çeken bir detay ise genç oyuncu Burak Yörük’ün her geçen hafta daha da çok parlaması… Oyuncu karaktere o kadar yakıştı ve kendisi de Tarık olmayı o kadar çok sevdi ki, bunun yansımalarını performansında görebilirsiniz.

Tarık karakteri Baraj dizisinde diğer tüm karakterlerin önüne geçti. Burak Yörük, bu karakterin ihtiyaç duyduğu her şeyi sergiliyor. Heyecanıyla da enerjisiyle de izleyicilerin dikkatini çeken genç oyuncu adına Baraj iyi bir çıkış oldu.

Baraj dizisinde parlayan isim Burak Yörük oldu! 7

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Baraj dizisinde en dikkat çeken karakterin Tarık olduğu belirten yazısında, şu detaylara dikkat çekti:

“Burak Yörük tarafından canlandırılan Tarık… Yaşadıklarının bedeli olarak ‘Baraj’a gelip Nazım’ın özgüven sorunuyla palazlanan ve Nehir’i sevecek olan Tarık için söylenecek söz yok. Serseriliği, umursamazlığı, zamparalığı, takışmaları, şantiyedeki halleri… Tam kıvamında. Dizi ile film kıyaslandığında en iyi yansıtılan karakter olmuş. Burak Yörük’e tebrikler.”