Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek unutkanlıkta zirve yaptı!

Hilal Altınbilek unutkanlıkta zirve yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova’da başrolde yer alan Hilal Altınbilek, başarılı performansı ile takdir edilen isimler arasında bulunuyor. Züleyha karakterini adeta yaşayan bir performans sergileyen oyuncu, özel hayatıyla da merak ediliyor.

Hilal Altınbilek, unutkanlığı ile arkadaşları arasında bir hayli meşhur… Katıldığı instagram canlı yayınında bu konuda bir hikayesini paylaşan oyuncu, Yunanistan seyahatinin nasıl bir hayal kırıklığına dönüştüğünü söyledi.

Hilal Altınbilek olayı şöyle anlattı: “O kadar üzüldüğüm bir hikaye ki. Çok güzel bir plan yaptık. Yunan adasına gidecektik. Her şeyim hazırlanmış, teklifi ben etmişim. Öğlen uçağımız var. Evden çıkacağım.Pelin benim huyumu bulduğum için, ‘sakın pasaportunu unutma’ dedi. ‘Pasaporta baksana, vize bitmiş olmasın’ dedi. Zaman kavramı ve yön kavramı yok bende. Bir baktım geçmiş. O günkü üzüntümü ve korkumu anlatamam.”

Yunanistan seyahatini pasaportunun tarihinin geçmiş olması nedeniyle yapamayan Hilal Altınbilek, bu durumun kendisinde önemli bir değişime sebep olduğunu söyledi. Oyuncu, “O top noktasıdır unutkanlığımın. Ondan sonra biraz düzeldim” diye konuştu.

Arkadaşları ile planladıkları yemek programlarını unutmasının da normal bir durum olduğunu anlatan Hilal Altınbilek, bazen verdiği sözleri de unuttuğunu belirtti.

Arkadaşlarının “Mutlaka 3 kere söyleyin” diye birbirlerini tembihlediğini belirten Hilal Altınbilek, konsantrasyon eksikliği yaşadığını ifade etti.