Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisinin Nehir’i Biran Damla Yılmaz kıvırcık saçlarıyla büyük sürpriz yaptı!

Baraj dizisinin Nehir’i Biran Damla Yılmaz kıvırcık saçlarıyla büyük sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Madd Entertainment Genel Müdürü Ateş İnce’nin yönettiği, Medyapım Kurucusu ve Başkanı Fatih Aksoy ile FOX Türkiye’yi temsil eden Mehmet İçağasıoğlu’nun yer aldığı panel tüm dünyada aynı anda katılımcılarla internet üzerinden buluştu.

Fox TV dizileri; Öğretmen, Baraj ve Kimsesizler oyuncularının da katıldığı panelde yurt dışından dizilere ilgi gösteren alıcılar da yer aldı. Ünlü oyuncular da bu vesile ile yer aldıkları projeleri tanıtma fırsatı buldu.

İlker Kaleli, Ceren Moray ve Afra Saraçoğlu, Feyyaz Duman, Burak Yörük,Biran Damla Yılmaz ve Beren Gökyıldız’ın bulunduğu panelde, ünlü oyuncular sorulan sorulara yanıt verdi.

Biran Damla Yılmaz bir sürpriz yaparak panele kıvırcık saçlı haliyle katıldı. Ünlü oyuncunun hayranları da bu değişikliği çok beğendiklerini belirten mesajlarla sosyal medyada ünlü oyuncuyu öven yorumlar yaptı.

Baraj dizisinin Nehir'i Biran Damla Yılmaz kıvırcık saçlarıyla büyük sürpriz yaptı! 7

Biran Damla Yılmaz’a aşk konusunda gelen soru ise dikkat çekti. Oyuncu, “Aşka artık çok farklı mercekten bakıyorum. Herkes farklı bir algı yaratmaya başladı. Herkesin bakış açısı farklı. Aslında insanların gösterdiği perdenin arkasına bakmak gerekir” diye konuştu.

Biran Damla Yılmaz, Baraj dizisinde de Nehir ve Nazım karakterlerinin birbirlerini görmeden, yazıştıklarını hatırlattı ve bu yazışmalar sayesinde sevgiyi bulduklarını anlattı. Oyuncu, Nehir’in kendisini bulmak istediğini ve Nazım ile de konuşarak kendisini keşfetmeye başladığını ifade etti.