Ana sayfa Sosyal Medya Öğretmen dizisini tanıtan Afra Saraçoğlu seksiliğiyle gündem oldu!

Öğretmen dizisini tanıtan Afra Saraçoğlu seksiliğiyle gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ile anlaşması bulunan Öğretmen, Baraj ve Kimsesizler isimli dizilerin oyuncuları ile Med Yapım’ın patronu Fatih Aksoy, dizilerin yurt dışı dağıtım hakkını satın alan Madd Entertainment şirketinin öncülüğünde yurt dışından katılımcıların da yer aldığı canlı bir panelde buluştu.

FOX Türkiye’yi temsil eden Mehmet İçağasıoğlu’nun yanı sıra oyuncular; İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Feyyaz Duman,Burak Yörük, Biran Damla Yılmaz ve Beren Gökyıldız bu söyleşide yer aldı.

blank

Öğretmen dizisinde Gizem karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, beyazlar içinde seksi haliyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada ünlü oyuncunun paneldeki fotoğraflarını ve videolarını paylaşan hayranları, iltifat üstüne iltifat mesajı yayınladı. Afra Saraçoğlu’nun güzelliğine yönelik bir çok mesaj bırakan hayranlar, oyuncunun açıklamalarına da ilgi gösterdi.

blank

Oyuncu, sosyal medyadaki zorbalıkla ilgili yaşadığı sıkıntıyı anlattı ve Öğretmen dizisinde de bu konuda izleyicileri bilinçlendirmeye çaba harcadıklarını belirtti.

blank

Afra Saraçoğlu, şöyle konuştu: “Ben de hayatımın bir döneminde zorbalığa uğradım. Şu anda daha çok sosyal medya zorbalığı. Öğretmen dizisinde de amacımız zorbalığın iyi bir şey olmadığını, sonuçta düşünmeden yapılan zorbalığın bir hayata mal olabileceğini. O yaşlardaki bireyleri ve aileleri bilinçlendirmek öncelikli amacımız. Çok da memnunun böyle bir işin parçası olduğum için.”