Ana sayfa TV Programları Baran Bölükbaşı, Yalı Çapkını dizisi için öyle bir laf söyledi ki, başarının özeti işte bu!

Baran Bölükbaşı, Yalı Çapkını dizisi için öyle bir laf söyledi ki, başarının özeti işte bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde Tarık olarak izlediğimiz Baran Bölükbaşı, kariyerinde önemli bir dönemin içinde bulunuyor. 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2017 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Adı Efsane isimli dizideki Fikret karakteri ile kariyerine başlayan oyuncu, ardından çeşitli projelerde deneyimler yaşadı. Vuslat isimli dizide iki sezon boyunca Fırat karakteriyle kendisini geliştiren Baran Bölükbaşı, sezon başında Bir Peri Masalı isimli diziyle Fox TV ekranında yer almıştı. 2023 yılında ise Yalı Çapkını isimli Star TV dizisine Tarık rolüyle katılan oyuncu, halinden çok memnun.

Kariyerinde iyi bir sıçrama yaşadığı bir dönemde bulunan oyuncu, Yalı Çapkını dizisinde rol almaktan dolayı büyük keyif duyuyor. Oyuncu, “Yaptığınız şeyin karşılığını almak da çok keyifli, inanılmaz bir duygu. Bu iş inanılmaz bir kitleye sahip, ben çok mutluyum” diye konuştu.

Ekibe sonradan dahil olmasına rağmen herhangi bir yabancılık çekmeyen oyuncu, sette her şeyin çok güzel gittiğini anlattı.

Baran Bölükbaşı, “Müthiş bir ekip, çok eğlenceli bir ekip. Sanki herkes seçilmiş gibi. Değerli oyuncular, değerli bir ekip var. O yüzden biz çok eğleniyoruz. Ben sonradan dahil oldum aralarına ama direkt o eğlencenin içerisine dahil oldum” açıklamasını yaptı.

Baran Bölükbaşı, Yalı Çapkını dizisi için öyle bir laf söyledi ki, başarının özeti işte bu! 7

Dizinin hikayesinde Seyran karakterine talip olan Tarık olarak, bazı izleyicilerin tepkisini de çekmeyi göze alan Baran Bölükbaşı, düşündüğü gibi olmadığını da söylüyor.

Oyuncu, “Biz önce sevilmeyiz gibi düşündük ama insanlar bir taraftan sevdi. Ama bu sevgi, Baran ile Tarık’ı ayıran bir sevgi. Kimisi yanımdan geçerken ‘senden nefret ediyorum’ diyor ama onda beni alaşağı edecek bir sevgi değil. Gerçekten sevdiler ve seyirciler Tarık’ın kötülüğünü homojen şekilde kabul ettiler” dedi.

İzleyicilerden gelen tepkilerin olumsuz olmasına hiç aldırış da etmeyen Baran Bölükbaşı, bu tür yorumları başarısının bir kanıtı olarak görüyor.