Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’ın Kulüp dizisiyle ilgili son durum, sürpriz bir paylaşımla ortaya çıktı!

Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’ın Kulüp dizisiyle ilgili son durum, sürpriz bir paylaşımla ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü ismi buluşturan Kulüp isimli diziyle ilgili olarak bir süredir hazırlıklar sürüyordu. Netflix için çekilecek olan dizide Barış Arduç ve Gökçe Bahadır birlikte kamera karşısına geçiyorlar. Bahadır, uzun süredir ekranlarda yoktu. En son Ufak Tefek Cinayetler’de oynamıştı. Barış Arduç ise son olarak Çukur dizisinde Arık Böke Erdenet karakterine hayat vermişti.

İki ünlü ismin bu kez dijitale çekilen bir projede yer alacakları uzun süredir konuşuluyordu. Dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmiş ve medyada da yer bulmuştu.

Dizinin kadrosunda oyunculuklarıyla yer aldıkları her yapımda konuşulan Metin Akdülger, Salih Bademci ve Fırat Tanış gibi iddialı isimler de var. Barış Arduç ve Gökçe Bahadır hayranlarını merakla bekledikleri dizi için start verildiği ise sürpriz bir fotoyla ortaya çıktı!

Kulüp dizisinin yönetmenliğini Zeynep Günay Tan yapıyor. Tan, son olarak İstanbullu Gelin dizisinin de yönetmeniydi. Özcan Deniz de dizide Faruk karakterini oynuyordu. Deniz, şu sıralar Seni Çok Bekledim isimli Star TV için çekilen dizide rol alıyor.

Özcan Deniz, sosyal medya sayfasından Zeynep Günay Tan ile çekilen aşağıdaki fotoğrafını yayınladı ve “Hocamız yen ibir işe başlamış döktürüyorken yakaladım. Bol şans” notunu düştü.

Zeynep Günay Tan’ın monitörün başında ve çekimde olduğu görülüyor. Bu fotoğrafla birlikte Kulüp dizisinin çekimlerinin de başlamış olduğu anlaşıldı!

Barış Arduç ve Gökçe Bahadır'ın Kulüp dizisiyle ilgili son durum, sürpriz bir paylaşımla ortaya çıktı! 7

Dizide Matilda karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, gece kulüplerinde sahne alan eski bir mahkumu oynuyor. Raşel isminde de bir kızı var.

Hapisten çıktıktan sonra annesinden haberdar olan Raşel, Matilda’nın kendisi ile yakın bir ilişki kurmasıyla hayatın farklı bir yönünü keşfedecek.

Pera’nın belalısı ise Fıstık İsmet. Barış Arduç’un canlandıracağı karakter taksici ve Matilda, Raşel’i ondan uzak tutmaya çalışacak.