Ana sayfa Sosyal Medya Bu nasıl bir şirinlik! Hazal Kaya’nın oğlunun son halini gördünüz mü?

Bu nasıl bir şirinlik! Hazal Kaya’nın oğlunun son halini gördünüz mü?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay, uzun bir beraberliğin ardından 2019 yılının Haziran ayında evlenmişlerdi. Birlikteliklerini gözden uzak sürdüren çift, evliliklerini 2020 yılının Kasım ayında dünyaya gelen oğulları Fikret Ali ile taçlandırdılar.

Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisinin finaline kısa bir zaman kala hamile kaldığını öğrenmişti. Dizi bittiğinde 3 aylık hamile olan Kaya, doğumunun ardından ise projelerine bir süre ara vermişti.

Yaz aylarında Aslı Kızmaz’ın kitabından uyarlanan ‘Benden Ne Olur?’ isimli filmde oynadı Kaya. Bu filmin ardından ise ismi Netflix için çekilecek olan Pera Palas dizisiyle anılmaya başlandı.

Oyuncu şu sıralar İzmir’de. Eşi Ali Atay’ın Son Yaz dizisinde rol alması nedeniyle ailecek bir süreliğine İzmir’e yerleştiler. Hazal Kaya’nın yeni dizi çalışması henüz başlamadığı için oyuncu, eşinden uzak olmamak için İzmir’e gitti.

Hazal Kaya, sosyal medyayı bir süredir etkin kullanmakta. Daha önce mesafeli duran oyuncu, şimdilerde takipçileri, hayranlarıyla pek çok içerik paylaşıyor.

Oğlu Fikret Ali’yi çok fazla paylaşmaktan yana değil oyuncu ama ara sıra yüzünü gösteriyor. Son olarak Kasım ayında 1 yaşına girdiğinde küçük bir parti vermişler ve orada ailecek çekilen fotoğraflarını paylaşmıştı oyuncu.

Bu nasıl bir şirinlik! Hazal Kaya'nın oğlunun son halini gördünüz mü? 8

Oğullarına ‘Fiko’ diye seslenen çift, mutlu aile pozlarıyla görünüyor yukarıda. Kaya, Fikret Ali’nin son halini de aşağıdaki paylaşımla takipçilerine gösterdi.

Neredeyse babasının kopyası gibi olan Fikret Ali’nin neşeli bir anında çekilen fotoğraf, Hazal Kaya’nın hayranları için de bir sürpriz oldu.

İşte anne oğulun keyifli anlarından bir kare…

Bu nasıl bir şirinlik! Hazal Kaya'nın oğlunun son halini gördünüz mü? 9