Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç’tan meslektaşı Engin Öztürk’e sosyal medyadan tebrik!

Barış Arduç’tan meslektaşı Engin Öztürk’e sosyal medyadan tebrik!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların iki dikkat çeken ismi, son dönemin çok konuşulan iki jönü Engin Öztürk ve Barış Arduç, iki iyi dostlar. Hem meslektaş hem de iyi arkadaş olan iki isim, bir ara Müştemilat isimli bir mekana ortak oldukları haberleri ile de anılmışlar ve birlikte oyunculuk dışında farklı işler yapmaya da çalışmışlardı.

Arduç, ekrana en son Çukur dizisi ile gelmişti. Şu sıralarda başrolünü Gökçe Yanardağ ile paylaştığı Kulüp isimli dizinin çekimlerinde. Netflix için çekilecek olan dizi merakla bekleniyor. Dizide ayrılca Metin Akdülger, Salih Bademci ve Fırat Tanış da rol alıyor. Yayın tarihi net değil ancak yönetmen Zeynen Günay Tan. İddialı bir yapım geliyor yani.

Bu arada Arduç gibi Engin Öztürk de yeni dizi heyecanı yaşıyor. Bir süre önce rol aldığı 50 M2 isimli dizisi dün (27 Ocak) yayınlandı. Meslektaşları Öztürk’e dizinin afişlerini yayınlayarak destek vermeye çok önceden başlamışlardı. Şimdi tebrikler de gelmeye başladı.

İlk tebrik de Barış Arduç’tan geldi. Engin Öztürk ve Aybüke Pusat’ın başrolünde oynadıkları 50 m2 dizisinin afişini instagram sayfasından paylaşan Arduç, Öztürk’e güzel bir jest yapmış oldu.

Barış Arduç'tan meslektaşı Engin Öztürk'e sosyal medyadan tebrik! 7

Barış Arduç, yukarıdaki paylaşımı yaparak “Hayırlı olsun kardeşim” notunu düştü…

50 m2 dizisi hakkında:

Senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı dizinin sloganı: “Herkes ikinci bir şansı hak edermiş. Ben hak ediyorsam sen hayli hayli hak edersin.” Oyuncu kadrosunda Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Kürşat Alnıaçık, Özgür Emre Yıldırım, Yiğit Kirazcı ve Tolga Tekin’in yer aldığı 50M2 dizisinin ilginç bir hikayesi var.

Dizi, hayatını patronunun pis işlerini yaparak kazanan ve bir gölge gibi yaşayan tetikçinin, yeni vefat etmiş bir terzinin oğlu zannedildiğinde bu kimliğe bürünmeye karar vermesiyle olaylar gelişir… Karanlık bir adamın kirli işlerini yapan Gölge, geçmişine ait sır perdesini aralamaya çalışırken işler karışır ve kendini bambaşka bir kimlikle küçük bir mahallede bulur.

Toplam 8 bölümden oluşan dizi şimdi yayında…