Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Buğra Gülsoy’dan sürpriz paylaşım! Oğlu Can’ın son haline bakın, bu ne sevimlilik…

Buğra Gülsoy’dan sürpriz paylaşım! Oğlu Can’ın son haline bakın, bu ne sevimlilik…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Buğra Gülsoy şu sıralar TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara geliyor. Kızım dizisinden sonra bu kez bir dönem dizisinde oynayan Gülsoy, Büyük Selçuklu Sultanı Melikşah’a hayat veriyor.

Giydiği kostümler, makyajı vs derken uzun hazırlıklar gerektiren, daha yorucu bir süreç yaşıyor Oyuncu. Dizi için saçlarını ve sakallarını da uzatan Buğra Gülsoy, imajını da değiştirdi. Büyük emeklerle çekilen dizide zorlu koşullarda çalışıyor diğer oyuncular ve tüm ekip ile birlikte.

Buğra Gülsoy’a özellikle savaş sahnelerinde saatlerce makyaj yapılıyor. Kılıç kullanıyor, ağır kıyafetlerle uzun süre kamera karşısına geçiyor. Setteki yorgunluğunu ise evinde küçük oğlu ve eşi ile atıyor oyuncu.

Gülsoy, sevgilisi Nilüfer Gürbüz ile 2018 yılında evlenmişti. 2019 yılının Nisan ayında da oğulları Can dünyaya gelmişti. Can şu sıralar 21 aylık. En hareketli zamanları.

Buğra Gülsoy'dan sürpriz paylaşım! Oğlu Can'ın son haline bakın, bu ne sevimlilik... 16

Oyuncu oğlu ve eşiyle geçtiğimiz günlerde yukarıdaki fotoğrafı paylaşmış ve hayranları ve sevenlerinin de ilgisiyle karşılanmıştı bu paylaşımı.

Bu kez oğlu Can’ın yüzünü de gösterdi Gülsoy. Can’ın sevimliliği, görenlerin de içini ısıtıyor… Gerçi biraz asabi olduğunu söylüyor babası notunda…

Gülsoy’un bu paylaşımına kalp gönderenlerden biri de Kızım dizisinde kızını oynayan küçük oyuncu Beren Gökyıldız oldu. Bir başka isim ise şu anda aynı dizide rol aldığı Hatice Şendil. O da nazar boncuğu koymuş yoruma…

İşte Buğra Gülsoy’un oğlu Can…

Buğra Gülsoy'dan sürpriz paylaşım! Oğlu Can'ın son haline bakın, bu ne sevimlilik... 17