Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel arşivini açtı, neler çıktı, neler…

Bergüzar Korel arşivini açtı, neler çıktı, neler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, ekranlara son olarak Vatanım Sensin dizisi ile gelmişti. Kanal D’de yayınlanan dizide eşi Halit Ergenç ile kamera karşısına geçen Korel, sonrasında bir sezon hiç bir işte yer almak istemedi ve dinlenmeyi seçti. Daha sonra ise Kızlar ve Oğlanlar isimli bir tiyatro oyunuyla sahneye çıktı.

Ancak pandemi dönemi öncesinde oyununa ara vermek durumunda kaldı. Zira Bergüzar Korel’in ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenildi ve doktorunun dinlenmesini istemesi nedeniyle de oyunu bırakmak zorunda kaldı.

2020 Mart ayında ikinci oğlu Han’ı kucağına aldı oyuncu. Şu sıralar gelen tekliflere pek cazip bakmıyor oyuncu. Zira yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle evde olmayı ve çocuklarıyla kalmayı tercih ettiğini de bir röportajında dile getirmişti.

Bergüzar Korel, son dönemde sosyal medyayı daha sıklıkla kullanır hale geldi. Oyuncu, zaman zaman evinden, mutfağından yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle buluşurken, zaman zaman da eğlenceli, keyifli anlarıyla gülümsetiyor.

Bergüzar Korel, aynı zamanda SMA hastası çocuklar için yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Bir süre önce de Hatice Şendil ile zor durumda olan bir SMA hastası çocuk için bağış gecesi düzenlemişlerdi instagram’da.

Korel, hayranlarıyla daha yakın bir ilişki kurmaya başladı ve instagram’da hayli etkin. Son olarak eski fotoğraflarını ve anılarını hayranlarıyla paylaşmakta.

Eşi Halit Ergenç ile gittikleri seyahatlerde çekilen fotoğraflar, Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol aldığı ve yakın arkadaşı Esra Ruşan ile arşivden çıkan videolar ve fotoğrafların yanı sıra oğlu Han’a hamileyken çekilen ve o dönem yayınlamadığı pek çok fotoğrafı da yayınlamaya başladı.

İşte onlardan bazıları:

Bergüzar Korel arşivini açtı, neler çıktı, neler... 13

Bergüzar Korel arşivini açtı, neler çıktı, neler... 14

Bergüzar Korel arşivini açtı, neler çıktı, neler... 15

Bergüzar Korel arşivini açtı, neler çıktı, neler... 16

Bergüzar Korel arşivini açtı, neler çıktı, neler... 17

Bergüzar Korel arşivini açtı, neler çıktı, neler... 18

Bergüzar Korel arşivini açtı, neler çıktı, neler... 19

(Azizler filmi- Netflix- Kamera arkası)