Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç’un yeni dizisinde kimi oynayacağı ortaya çıktı!

Barış Arduç’un yeni dizisinde kimi oynayacağı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Kiralık Aşk dizisiyle ünlenen Barış Arduç, daha sonra Kuzgun dizisinde rol almıştı. Ömrü kısa süren Kuzgun’un ardından Çukur dizisinde psikopat bir karakter olan Arık Böke Erdenet’i oynayan Arduç, bir süre önce de dizideki karakterinin ölmesiyle ayrılmıştı. Aynı dönemde Arduç’un yeni bir dizide oynayacağı da öğrenilmişti. Barış Arduç’un yeni projesi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başlıyor.

Ünlü Oyuncu, bir mekan çıkışında tv100 kameralarına yeni dizisi ile ilgili sorulan sorular karşısında ketum kalmayı tercih etti ama yine de bazı ipuçları ortaya çıktı.

Arduç’un kod adı Kulüp olan dizide Gökçe Bahadır ve Fırat Tanış ile birlikte rol alacağı biliniyordu. Netflix’te yayınlanacak olan dizinin hazırlıkları halen sürüyor. Kulüp dizisiyle anlaşmasını imzalayan oyuncu, gizlilik sözleşmesi gereği sorulan sorulara fazla yanıt vermedi.

Barış Arduç’un Kulüp dizisinde bu kez bir taksiciyi oynayacağı öğrenilirken, ünlü oyuncu, dizi için bu sıralar toplantılar yapacaklarını da ifade etti. Hazırlık aşamasında olan kod adı Kulüp dizisi O3 Medya tarafından çekilirken, Salih Bademci’nin de kadroda yer aldığı öğrenilmişti.

Magazin Hattı programına konuşan oyuncu, yılbaşını da evde, 6 yıllık beraberlikten sonra yaz aylarında evlendiği eşi Gupse Özay ile geçireceklerini belirtti.