Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisine Ekin Mert Daymaz’ın ardından bir isim daha katıldı

Savaşçı dizisine Ekin Mert Daymaz’ın ardından bir isim daha katıldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin yeni sezon çekimleri için hazırlıklar sürüyor. Uzun zamandır diziden gelecek haberi bekleyen izleyiciler, pek çok oyuncunun ayrılmasının ardından Savaşçı dizisinin akıbetini merak ediyordu. 5. sezonuyla dönmeye hazırlanan diziden Berk Oktay ayrılınca dizinin devam etmeyeceği düşünülmüştü.

Daha sonra Gaye Turgut Evin gibi dizinin önde gelen karakterlerinden birinin daha ayrılması ile birlikte izleyici Savaşçı konusunda iyice endişeye kapıldı. Arka arkaya diziden ayrılık haberleri gelmeye başladı.

Elit Andaç Çam, Ogeday Girişken, Feyza Sevil Güngör ve Kayıhan Kızılırmak da kadrodan ayrıldı. Bu ayrılık haberlerinin ardından ise sürpriz gelişmeler yaşanmaya başlandı.

Bir yandan gidenler olduğu gibi yeni katılan isimler de açıklanmaya başladı. Berk Oktay’ın yerine başrolde yer alacak isim Ekin Mert Daymaz ile anlaşıldığı öğrenildi. Kemik kadrodaki Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu’nun yanı sıra diziye Tamer Karadağlı’nın da katıldığı öğrenilmişti.

Eskişehir’de çekimleri devam edecek olan diziye ayrıca en son Adını Sen Koy isimli günlük diziden tanınan Erkan Meriç ve Yeşilçam’ın ünlü ismi Ediz Hun’un da katıldığı öğrenilmişti.

Kadrosu yenilenen diziye bir kişi daha katıldı. Limon Film imzalı diziye katılan ismi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu.

Savaşçı dizisine Ekin Mert Daymaz'ın ardından bir isim daha katıldı 7

Savaşçı dizisine son katılan isim de Anıl Tetik oldu. Oyuncu son olarak TRT1’de yayınlanan Tek Yürek dizisinde Yusuf olarak ekrana gelmişti.