Ana sayfa Sosyal Medya Sevgili Geçmiş ile parladılar, Kefaret ve Sadakatsiz dizilerinde aynı kaderi paylaştılar!

Sevgili Geçmiş ile parladılar, Kefaret ve Sadakatsiz dizilerinde aynı kaderi paylaştılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon yayınlanan dizilerden birisi de Sevgili Geçmiş idi… Yapım kısa süreli oldu ama ekipte yer alan genç oyuncular büyük dikkat çekti. Bu isimlerden birisi de Azra karakterine hayat veren Özge Özacar olmuştu. Oyuncu, şimdilerde ise Kefaret’te yeteneklerini konuşturuyor.

Pazar akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Kefaret’te evli bir adamı ayartıp, çocuklarının kaçırılmasına göz yuman ve kendi hırsları için başkalarının acı çekmesine hiç aldırış etmeyen Meltem karakterini izliyoruz. Özge Özacar, öyle başarılı bir performans ortaya koyuyor ki, izleyiciler de onu hemen fark ediyor.

Sevgili Geçmiş dizisinde Melis Sezen de Özge Özacar ile birlikte kadroda yer almıştı. Şimdi bu iki genç oyuncu birbirinden başarılı işlerde yer alıyor. Sadakatsiz’deki Derin karakteri ile büyük çıkış yapan Melis Sezen gibi, Kefaret’te Meltem ile Özge Özacar da güçlü bir performans ortaya koymaya devam ediyor.

Sevgili Geçmiş ile parladılar, Kefaret ve Sadakatsiz dizilerinde aynı kaderi paylaştılar! 8

İki oyuncu da evli erkeklere aşık olan, metres olmayı kabul etmeyen ve onları elde etmek için de her yola başvuran iki kadın karakterine hayat veriyor.

Hem Melis Sezen hem de Özge Özacar, yeni dizilerinde bir anlamda kader ortaklığı da yapıyor.

Özge Özacar, instagram hesabından setten bir pozunu yayınlandı. Dizide Ahmet ile Meltem’in evlendiği sahnede güzelliği ile göz kamaştıran Özacar’a takipçilerinden de büyük ilgi vardı.

Sevgili Geçmiş ile parladılar, Kefaret ve Sadakatsiz dizilerinde aynı kaderi paylaştılar! 9

Oyuncunun paylaşımına Melis Sezen, “Ay çok güzelsin” diye yorum bıraktı. Özacar ise “Melom, güzel arkadaşım benim cansın” diye yanıt verdi.

İki oyuncu da takipçilerinden büyük destek görüyor ve başarıları ile de göz kamaştırıyor.