Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Kaybederse’nin güçlü adaylarından İbrahim Çelikkol yeni projesini seçti! Peki şimdi ne olacak?

Kral Kaybederse’nin güçlü adaylarından İbrahim Çelikkol yeni projesini seçti! Peki şimdi ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönem Türk dizi dünyasına damgasını vuran Gülseren Budayıcıoğlu, uyarlanan her eseriyle ortalığı kasıp kavuruyor. İstanbullu Gelin’le başlayan macera Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı Camdaki Kız’la devam etti. Şimdi de sırada Kral Kaybederse var.

OGM Pictures’ın Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir başka eseri olan Kral Kaybederse’nin de dizi olarak uyarlanacağı haberi gündeme kısa süre önce bomba gibi düşmüştü. Yazarın diğer eserlerinde olduğu gibi bu yapıtında da sıra dışı psikolojik sorunlara tanıklık edeceğiz.

Kral Kaybederse'nin güçlü adaylarından İbrahim Çelikkol yeni projesini seçti! Peki şimdi ne olacak? 20

Romanın senaryo haline getirildiği ve diziye dönüşeceği duyuruldu ancak başrolde kimin oynayacağı henüz belli değil. Dizi için çok sert bir erkek karakter gerekiyor. Zor bir rol olduğundan altından kalkabilecek yetenekte bir oyuncu aranıyor. Romanın ana karakteri Kenan için bugüne kadar iki isim geçiyordu: İbrahim Çelikkol ve Kıvanç Tatlıtuğ. İkisi de oldukça güçlü adaylar olarak görünüyordu.

Ancak dün gündeme düşen bir haberde İbrahim Çelikkol’un yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alacağı duyuruldu. Bu durumda Çelikkol’un, Kral Kaybederse projesinde yer almayacağı kesinleşmiş oldu. Bu durumun Kıvanç Tatlıtuğ’un şansını artırıp artırmadığı, yakışıklı oyuncunun böyle bir rolü kabul edip etmeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Kral Kaybederse’nin hikayesi şöyle: Kenan adında iyi görünümlü, narsisist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatıyor. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.

Kral Kaybederse'nin güçlü adaylarından İbrahim Çelikkol yeni projesini seçti! Peki şimdi ne olacak? 21

Dizinin kadın oyuncusu için de geçtğimiz günlerde ortaya bir isim atılmıştı. İddialara göre Kral Kaybederse’nin kadın karakteri için Neslihan Atagül’ün adı geçiyor. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde izlediğimiz Atagül, rahatsızlığı sebebiyle diziden ayrılmış, çalışmalarına ara vermişti.