Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Başak burcu Ay Tutulmasından nasıl etkilenecek? Hande Kazanova başak burcuna sağlık uyarısı!

Başak burcu Ay Tutulmasından nasıl etkilenecek? Hande Kazanova başak burcuna sağlık uyarısı!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, Migros TV’nin youtube kanalı ‘İyi Gelecek Elçileri’nin konuğu oldu. 21 Ocak’ta gerçekleşen Kanlı Ay Tutulması sonrasında burçlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hande Kazanova, Aslan burcunda tam ay tutulması gerçekleştiğine değindi. Kanlı Kurt Ay Tutulması gibi isimlerinin de olduğunu anlatan Hande Kazanova, burç meraklılarına önemli bilgiler verdi.

Başak burcunun Ay Tutulmasından nasıl etkilendiğini anlatan Hande Kazanova, şu bilgileri verdi:

“Başaklar, bu tutulma son tutulma. 1,5 yıldan bu yana hep sağlıkla ilgili konular ve olaylarla ilgili oldunuz. Kadersel konularla ilgilendiniz. Adeta kaderin yönetimi çok fazla elinizde değilmiş gibi hissetmiş olabilirsiniz. Bu tutulmada biraz daha sağlığınıza biraz daha dikkat etmeniz gerekecek.

Hiç beklenmedik ortamlarda kendinizi bulabilirsiniz. Biz bu olaylara kadersel olaylar diyoruz. Sizin hayatınızı şekillendiren olaylar. Tabii ki kontrol sizde olmadığı için ilk başta sizi tedirgin eden olaylar. Bir olayın iç yüzü ile karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır kafanızda şüphe ettiğiniz bir takım noktalar varsa bu tutulma ile o noktaların açıldığını göreceksiniz.

Yurt dışı konusu, yurt dışından birinin ziyarete gelmesi gibi bir konu yer edebilir.

Fiziki yapısında endişe var başakların. Hızlı ve pratik burçlardan bir tanesi hayat size diyor ki, sakin ol, rahatla, gevşe… Artık başkaları için bu kadar koşturma. Neler oluyor ona bak, etrafının farkına var.”